reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

333167881_1329230524586180_3816434038337042062_n.jpg

oto mój chleb. Jest spoko, ale powinnam dłużej piec i dać więcej soli. Dla węglowodanożercy jak ja - super opcja.

reklama
Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.

Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Ale super!
Mój Staruszek pracuje w korpo (centrala popularnej sieci apteko - drogerii), wolny czas spędza z miłością swojego życia - Mazdą i pływa (jest po AWF i pływał w mistrzostwach Polski). Dodatkowo skończył studia z naucznia języka angielskiego i umie hiszpański.
Kocham w nim troskliwość, nie znoszę tego, ze w kłotniach zachowuje się jak mój wróg.

Ale super!
Mój Staruszek pracuje w korpo (centrala popularnej sieci apteko - drogerii), wolny czas spędza z miłością swojego życia - Mazdą i pływa (jest po AWF i pływał w mistrzostwach Polski). Dodatkowo skończył studia z naucznia języka angielskiego i umie hiszpański.
Kocham w nim troskliwość, nie znoszę tego, ze w kłotniach zachowuje się jak mój wróg.
A co robi z Mazdą? Jakieś remonty, ulepszenia?

mojego kocham za to że ma dobre serce co widać mimo tego że zawsze stara się to ukryć ☺️ że jest sarkastyczny, ma super poczucie humoru i o mnie dba jak nikt chyba w życiu. I że zarazil mnie pasja do nurkowania i różem podróżujemy odkrywając wszystko co świat ma do zaoferowania

Zawodowo zarządza projektami choc w domu raczej ja mam ten tytuł 😉

Ale super!
Hehe jak kupowaliśmy auto, używane oczywiście, to patrzyliśmy czy już ma rdzę. I wszyscy mówili nam taki wierszyk:
Słonko świeci, wiater wieje
Patrzcie jak Mazda rdzewieje 😆
Serio one takie rdzewiejące? 😆😏

reklama
Do góry