• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie ze strachem przed poronieniem. Ja boje się tak strasznie ze budzę się w nocy i nie mogę spać :-(
ja staram się nie zamartwiać,żyje jak dotychczas tyle że bardziej na siebie uważam,cieszę się z ciąży ale też wiadomo ze teraz nie jest nic pewne na 100 proc i różnie może być.Myśle ze może coś się stać ale nie musi i wole myśleć ze nie stanie się nic i będzie dobrze,a jeśli będzie źle to będę musiała to zaakceptować,wszystko w rękach natury teraz 🤷‍♀️ ja robię co mogę i staram się nie myśleć za dużo

ja staram się nie zamartwiać,żyje jak dotychczas tyle że bardziej na siebie uważam,cieszę się z ciąży ale też wiadomo ze teraz nie jest nic pewne na 100 proc i różnie może być.Myśle ze może coś się stać ale nie musi i wole myśleć ze nie stanie się nic i będzie dobrze,a jeśli będzie źle to będę musiała to zaakceptować,wszystko w rękach natury teraz 🤷‍♀️ ja robię co mogę i staram się nie myśleć za dużo
I to jest bardzo zdrowe podejście 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry