wiktoria708
Fanka BB :)
Więc potwierdzam, że cena za talerzyki na kolejne lata to istny kosmos. Na 2024-2025 ceny są nawet w graniach 500-600zł/osoba. Niemniej wcale nie zniechęcam haha proszę brać śluby, muszę jakoś pracować

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mogłabyś opowiedzieć jakie są teraz trendy? Czy ludzie organizują duże imprezy czy głównie przyjęcia? Poopowiadaj nam trochęWięc potwierdzam, że cena za talerzyki na kolejne lata to istny kosmos. Na 2024-2025 ceny są nawet w graniach 500-600zł/osoba. Niemniej wcale nie zniechęcam haha proszę brać śluby, muszę jakoś pracować![]()
no cześć! Są i tacy co od 7dpo testują, ale ze świadomością, że nic nie wyjdzieWitam kobietki. Tułam się od jednego tematu do drugiego,przysłali mnie tujestem prawie 30latka i mam synka, ma 3,5 roku. Staramy się z mężem o drugie. No i jestem 6dpo. Owu była 19dc( pozytywny test owu,sluz i bol owulacyjny, strzelam ze to wtedy )a stosunek 18dc. Czyli testowanie pewnie najwcześniej 10 dpo, no nie? Ktoś testuje też koło dnia kobiet?
![]()
to jak będzie krew to mi powiedz ok?nie marnowałam testudzisiaj spory spadek temp i plamienie, wiec jutro chyba ruszam z nowym cyklem
![]()
No nie wiem… Nie wiem…
A nas tutaj czekających jest zdecydowanie więcejW sumie to już długo są.
Ileż można siedzieć komuś na chacie.
Szczerze mówiąc chyba już ludzie powoli odchodzą od organizowania wesel na 200 osób. Z reguły mam takie na 100-140 (to taki standard). A najbardziej lubię fotografować te w gronie najbliższych czyli między 50-80 osób i takich też jest coraz więcej. Lubię jest za to bo mamy wtedy więcej swobody, luzu i czasu na wszystkoMogłabyś opowiedzieć jakie są teraz trendy? Czy ludzie organizują duże imprezy czy głównie przyjęcia? Poopowiadaj nam trochę![]()
zadowalający nie jest, ale też nie jakiś super niski. W poniedziałek zrób przyrost bety i oznacz jeszcze raz proga. Może być też tak, że akurat trafiłaś na „dołek” bo progesteron jest wydzielany skokowo. A tymczasem GRATULACJE!Mam wyniki. Czy ten progesteron nie jest za niski?![]()