reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzięki ;-) A kurierzy jeżdżą nawet o godz 20 z paczkami....

A nasz Kuba od wczoraj sam podtrzymując się barierki wchodzi po schodach :-)

witajcie kobietiiiii

megusek mój tez zaczyna to robic
Super!!!
Lolo wchodzi bez trzymania się barierki w dodatku w pionie i mnie się to wcale nie podoba:dry::dry::dry::dry::dry:Już pare razy by sie kolebnął do tyłu, to nie na moje nerwy, mógłby sobie darować:dry::dry::dry:
Madzka :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam Lachony:-) Bylam z siorką w realu. Ona zakupiła bieliznę pod suknię ślubną a ja prezenty na Dzień Dziecka:tak:
Daj spokój kobieto;-):tak:,dziś nasze Święto to tyłkiem do góry powinnyśmy leżec:tak::-D.
musiałam pozmywac bo od wczoraj stało i wydawało dziwną woń:dry::baffled:

Melduje sie z UK. Na razie jest ok. Jedrek zaklimatyzowal sie rewelacyjnie. Opisze Wam, jutro wiecej, bo dzis mam jeszcze meza w domku, to za bardzo nie mam czasu.

Dziekuje za zyczenia urodzinowe :tak::-)

Dla wszyskich mam najlepsze zyczenia w dniu naszego swieta.

Do jutra. Pozdrawiam Was serdecznie.
Sewuś alem się za tobą stęskniła:tak::laugh2:

My od rana pojecvhaliśmy do mojej mamy z rafaello i życzeniami,niestety tylko na chwilę bo zameka kiosk i dziś m.praktycznie ostatni dzień w pracy.Nowej nie znalazł i zastanawiam się jak to dalej będzie...Strasznie się boję..
Z małym lece na 17.45 do lekarza bo kaszel mu się tylko pogarsza :wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
Do teściowej nie dzwoniłam,a wczoraj z premedytacją nie odbierałam domowego telefonu i okazało się,że miałam czuja bo to ona dzwoniła:tak::tak::tak:
Teraz Mały Lula ja Was nadrobiłam i biorę się za sprzątanie ogólne (zwane po łebkach)nie mam motywacji na więcej :no::no::no:
zdróweczka dla małego, cierpliwości do dużego.:tak::sorry2:
Meg śliczny awartek:tak::-D
Dziękuję za życzonka. Oki lecę psiątac zabawki, bo mam siostrzenicę i mega sajgon:dry:

idę popatrzeć na wariactwa mojego kochanego golasa a potem
kids3.gif
ale wrócę:tak::tak::-D

Boszeeeeeeeee jaka podminowana jestem..A najgorzej na tym wychodzi Mały, bo co kwilke mi na odcis nadeptuje.Mam nadzieje,że @ do niedzieli sie skończy i odkupie swe winy z nawiązką....Śpi teraz ale co się dziwować.3 h spcer na nózkach!!!I dal; rade bomblik mój koffany:rofl2::rofl2::rofl2:

My z Julem dupcie,przewietrzone,coby nie trza było myc;-):laugh2:,Jul wykąpany, nakarmiony,turlam właśnie.Stare z Olkiem na rower poszło:tak:,a ja zebrałam pokaźne zamówienie:szok:,ale kumpela w banku robi to ją stac;-):tak::-D:happy:

W Realu na karuzeli

Dzisiejszy spceross.Pyanie:Na ile wygląda Lol???

W kąpieli

Cos smiesznego:rofl2:

reklama
Do góry