reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Tak jest juz troche dzis nawet moj chrzesny mnie odnalazl(zalozyl konto) i to chyba najwieksza niespodzianka dla mnie :-)
SERIO NA NASZEJ KL SPORO LUDZI SIE ODNAJDUJE ROZSIANYCH PO SWIECIE BO PRZYZNASZ,ZE Z PL WIELU WYJECHALO TU I TAM;-);-);-)

reklama
Hehe ale ty przesuwasz posta :-D juz myslalam,ze mam omamy a jednak nie :-)
Kurcze myslalam,ze mij synus spi a on w pokoju sie bawi cichutko :-/

No moj chrzesny w De mieszka :-).Mam duzo znajomych w Anglii i Irlandii.Ale to fakt emigracja jest ogrmona.Popatrz tez na nasz zadna w Klodzku nie mieszka hehe :-) a piszemy na klodzkim watku :-D
NO FAKT SWOJA DROGA JA KLODZKO LUBIE ZAWSZE NA WIEKSZE ZAKUPY JEZDZILAM TAM :tak::tak::tak:NO I OCZYWISCIE NA PIZZE PYYYYYYYYYYCHA,AZ MI SLINKA LECI:szok:

Aha
Mi tez sie byli zdazaja ale dajesz edytuj i poprawiasz ;-)
maly zrobil kupe dlatego nie spal teraz mam nadzieje,ze zasnie :-)

Tak jak spi to ma pampka i jak wychodzimy tez.Tzn na zakupy czy cos bo do ogrodu jak cieplo tez tylko majtki biore

JA TEZ TAK NA WYCZUCIE LAURE SADZAM:tak:BYLY JUZ EFEKTY NO NO:tak::tak::tak: NA TEJ FOTCE PILOT JEJ NIE PRZYPASOWAL :crazy::crazy:

reklama
Do góry