Kylyyy1408
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj na wizytach kochane ! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie wczoraj urzekło jak mija Pani ginekolog wypisywała l4 i zaznacza kod B i mówi : No kodzik B bo mamy brzuszatkaWitam Was Kochane w ten słoneczny piątek.Od rana miałam straszne mdłości, na całe szczęście zjadłam śniadanie i przeszło.
@123…4 daj znać koniecznie po wizycie co powiedział lekarz.
@Lady With Cats zleci, zobaczysz! Trzymam kciuki za wizytę. Zdaj relacje po wizycie. No i oczywiście zrób zdjęcie tych pysznych naleśników, chociaż popatrzę sobie na nie.Co do nazewnictwa, to też uwielbiam słowo purchlak zostanie już ze mną do końca życia! Jest takie rozkoszne
Ja wczoraj padłam taka byłam wykończona, nawet nie wiem kiedy zasnęłam![]()
MAZIDŁO na brzuszek , cycuszki , uda , przeciw rozstępoma do czego to jest?
Trzymam cały czas Kochana kciukiJaaaa jaaaaa
przed chwila oddałam krew… trzymajcie kciuki za betę
Dziewczyny koniecznie dajcie znać jak już będziecie po wizytach ! No i samych pięknych wyników
Przesyłam Wam mnóstwo słoneczka z małopolski![]()
Ojooooj jakie uroczeA mnie wczoraj urzekło jak mija Pani ginekolog wypisywała l4 i zaznacza kod B i mówi : No kodzik B bo mamy brzuszatka![]()
Będzie dobrze, ja też się wczoraj stresowałam, a też nie miałam powodu, ale to silniejsze od nas i nie da się nad tym zapanować! Głęboki wdech Kochana. Znalazłaś spódnice?Tak bardzo jestem zdenerwowana przed ta wizytą. Chyba większe nerwy niż przed egzaminem na prawko.
I wiem, że na nic nie mam wpływu, to mino wszystko bardzo się stresuję i martwię.
Jeszcze nie potrafię znaleźć spódnicy, którą sobie ubzdurałam do ubrania i tym bardziej jestem zestresowana.
Taaak, znalazłamBędzie dobrze, ja też się wczoraj stresowałam, a też nie miałam powodu, ale to silniejsze od nas i nie da się nad tym zapanować! Głęboki wdech Kochana. Znalazłaś spódnice?![]()
Ja kupiłam sobie taki mus z mum and who? Cudnie pachnie i smaruje się nim w łóżku przed snemMAZIDŁO na brzuszek , cycuszki , uda , przeciw rozstępom![]()