Kotciara
Moderator
Niestety tak, co przekłada się później naJestem za
Dziewczyny czy też czujecie się takie pełne jak?co zjem to jestem tak wzdeta że szok.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tak, co przekłada się później naJestem za
Dziewczyny czy też czujecie się takie pełne jak?co zjem to jestem tak wzdeta że szok.
Idea wątku zamkniętego jest taka aby zebrać listopadowe mamusie, czyli te na tym samym etapie, żebyśmy mogły swobodnie rozmawiać w swoim gronie. Aby w grupie były mamy udzielające się, a nie osoby niezainteresowane tylko czytające co piszemy.Oooo nie laski
Nigdy się tutaj nie udzielałam ,ale czytam Was od pierwszego posta
Niestety nie będę mamą listopadową (miałam być wrześniową,ale scenariusz okazał się inny) mam już dwójkę dzieci.
Mogę być tutaj z Wami ?
Jestem za
Dziewczyny jedzcie częściej, a małe porcje. Ja tak miałam przez długi czas, a teraz zaczęłam jeść mniej niż standardowo i lżej mi.Niestety tak, co przekłada się później na![]()
![]()
Jestem za
Niesety tak, ale zaczęłam pić dużo wody znowu i jeść mniejsze porcje i jakoś lepiej się czuję. No i staram nie nosić bardzo obcisłych spodni żeby mi nie gniotło brzuchaNiestety tak, co przekłada się później na![]()
![]()
Oooo nie laski
Nigdy się tutaj nie udzielałam ,ale czytam Was od pierwszego posta
Niestety nie będę mamą listopadową (miałam być wrześniową,ale scenariusz okazał się inny) mam już dwójkę dzieci.
Mogę być tutaj z Wami ?
Wyjęłaś mi to z ustIdea wątku zamkniętego jest taka aby zebrać listopadowe mamusie, czyli te na tym samym etapie, żebyśmy mogły swobodnie rozmawiać w swoim gronie. Aby w grupie były mamy udzielające się, a nie osoby niezainteresowane tylko czytające co piszemy.
Rozumiem, że może masz jakieś korzyści płynące z czytania co u innych, ale jednak rozjeżdża się to z naszym celem stworzenia grupy zamkniętej dla listopadowych mam.
Jest tu dużo innych wątków, również takie które łączą mamusie na różnym etapie, może tam dołącz.
No nie wiem, ktoś uważa inaczej?
Dziewczyny jedzcie częściej, a małe porcje. Ja tak miałam przez długi czas, a teraz zaczęłam jeść mniej niż standardowo i lżej mi.
No chyba, że to kwestia tego, że hormony się normują albo organizm się przyzwyczaja.
W każdym razie od kiedy jem mniejsze porcje to nie wyglądam wieczorem jak w 7 miesiącu ciąży![]()
Super! Trzymam kciuki żeby to było wymarzone miejsceMuszę spróbować,bo czuję się pełna jak nie wiem co...źle mi z tą ciężkością.Juz czuję że moja waga poszła sporo do góry
A zmieniając temat...my dziś jedziemy oglądać nasze wymarzone m poza miastem![]()
Mając okres 22 lutego teoretycznie mam termin na 29 listopada - 1 grudnia (biorę pod uwagę różne dni cyklu). Także wydaje mi się, że te, które okres mają 25 i dalej to już grudniowe.@Owulacja, pytam Ciebie, bo zamykasz nam listę z terminem na ostatni dzień. Na kiedy miałaś termin miesiączki?
Dziewczyny ze staraczek, potwierdźcie, czy testujące teraz łapią się już na grudzień? Czy jeszcze ktoś na listopad się może załapać?![]()
A jeżeli jeszcze nie to napiszą tutaj i ich dolączymy do zamkniętej! Tak przynajmniej było na tej co byłam rok temu, dziewczyna napisała dopiero w 3 miesiącu i ją dołączyliśmy do zamkniętejJestem jak najbardziej za
Zawsze to będziemy się swobodniej czuć
Myśle ze wszystkie te dziewczyny które chciały tutaj byc już się ujawniły![]()