Alexz89
Fanka BB :)
Z HP była ostatnio promocja w biedrze. Za tysiąc puzlli było chyba 25 zł. Niesety dostałam zakaz kupowania dopóki nie ulozę tych co mam w domuFriendsi zawsze na propsie
Jescze o Harrym Potterze myslalam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z HP była ostatnio promocja w biedrze. Za tysiąc puzlli było chyba 25 zł. Niesety dostałam zakaz kupowania dopóki nie ulozę tych co mam w domuFriendsi zawsze na propsie
Jescze o Harrym Potterze myslalam.
O kurcze, nie widziałam ich! A na bank bym kupiła...Z HP była ostatnio promocja w biedrze. Za tysiąc puzlli było chyba 25 zł. Niesety dostałam zakaz kupowania dopóki nie ulozę tych co mam w domu![]()
Rozwalam i niech układają od nowaA co robicie z ułożonymi? Rozwalacie i do pudełka? Czy jakoś gdzieś zostawiacie?
jak mieszkałam sama, to dawałam w antyramę i na ścianę tę najładniejsze. Teraz do pudełka po prostu i tyle, kiedyś komuś oddam czy cośA co robicie z ułożonymi? Rozwalacie i do pudełka? Czy jakoś gdzieś zostawiacie?
Moja koleżanka ma całe ściany w ułożonych przez siebie puzzlachjak mieszkałam sama, to dawałam w antyramę i na ścianę tę najładniejsze. Teraz do pudełka po prostu i tyle, kiedyś komuś oddam czy coś
ja mam 2 ramy z puzzlami na ścianach w domu a reszta wędruje do pudełekA co robicie z ułożonymi? Rozwalacie i do pudełka? Czy jakoś gdzieś zostawiacie?