agula301
Fanka BB :)
Haha jak do tego trafić, chyba przez lejek sikaćJa dostalam ostatnio żebym przyjechała na krew z pełną proboweczką siku bo niby poranne najlepsze
Daj znać jak Ci się do tego robiło bo luxy na bank mają wszędzie takie same![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha jak do tego trafić, chyba przez lejek sikaćJa dostalam ostatnio żebym przyjechała na krew z pełną proboweczką siku bo niby poranne najlepsze
Daj znać jak Ci się do tego robiło bo luxy na bank mają wszędzie takie same![]()
Że niby mam do tego trafićJa dostalam ostatnio żebym przyjechała na krew z pełną proboweczką siku bo niby poranne najlepsze
HehNa sto procent będziesz musiała w ciąży zrobić jeszcze raz.
Moczbox- dobreŻe niby mam do tego trafićChyba żart, wezmę moczboxa i przeleje będzie bezpieczniej!
![]()
Ja myślę że tak. Dopiero krzywa jest później. Jeden raz w ciąży jeśli nie ma wcześniej takiego wskazania. Przynajmniej tak miałam 8 i. 6 lat temuJa mam pytanie- jak mam glukozę na czczo dobrą, to odpuści mi robienie krzywej cukrowej?
W środę mam dostać skierowania na wszystkie badania i zastanawiam się, jak to jest.
Miałam w piątek
Tak zrobięTo zależy od lekarza. W sumie jesteś na świeżo więc może już ci odpuści te badania. Na wszelki wypadek miej wyniki od razu ze sobą i pokaż na kolejnej wizycie.
Matko boskoMiałam w piątekteraz mam już prenatalne i test pappa 28.04. Szybko, ale przez te zmiane opieki medycznej zanim tam mi uruchomią i się u kogoś umowie to już będzie po terminie zrobienia, wiec się umówiłam.
Nie wiem, czy sobie jakiegoś usg nie zrobię, żeby mieć pewność, ze wszystko ok zanim zapłacę 2k za jakiś nipt.
Wszystko ok. Bombelka możesz podejrzeć na stronie 319Tak zrobię
Matko boskoja miałam piątek wyjęty z życia przez te plamienia, wybacz mi
rozumiem, ze wszystko jest ok?
![]()