reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a

Witam w klubie! LEP MI PEKA!!!!
Nie wiem co jest, ale zapowiada sie kolejna wizyta u neurologa! Oszaleje poprostu... Laze juz od 4 godzin z zimnymi okladami na czole, juz ketonal wzielam... Nic... :-/....

Pozdrawiam szpiega z epulsa od klubu niemowlaki :-) hehe

Jul przyczaił biszkopta i wlazł po niego pod nasze łoże w sypialni,zabierając ze sobą wszystkie "koty",teraz dorwał się do swojej szafki i wsio fruwa,pampki,ciuszki.:tak::-D.
Wróciło i przeprasza w tooooooooopie to mam i kasę całą oddał ale nie wzięłam:no:.

Marta na chopa nie ma mocnych, zawsze coś odwinie i jeszcze ofuknie że się czepiasz:dry::crazy:skruchę okazał ale na kanapie jeszcze może w nocy popokutować;-)
Anula piffko się chłodzi

Sikoreczka wszystkim smaka narobiła i co, ani ciutki nie zostawiła;-) - proszę
01_0032.jpg

My już po kąpieli - tata karmi i zasypia bąbla:tak:ciekawe ile dzisiaj nam zejdzie:dry::dry:wczoraj ze 3 godziny wojowaliśmy:baffled:
ja jutro ze świtu musze się zerwać bo na bilirubinę całkowitą jadę do przychodni i pewno nawiedzą mnie rodzice z rana:tak:

Jul przyczaił biszkopta i wlazł po niego pod nasze łoże w sypialni,zabierając ze sobą wszystkie "koty",teraz dorwał się do swojej szafki i wsio fruwa,pampki,ciuszki.:tak::-D.
Wróciło i przeprasza w tooooooooopie to mam i kasę całą oddał ale nie wzięłam:no:.
Kochana kase wez.,ale foccha wal i to ostrego,z kasa sie nie poklocilas tylko z nim,dzieci masz,bo nastepnym razem to ci nie da ,wiem co mowie ,wierz mi :crazy:

Najpierw mnie wołata a potem znikata:rofl2::rofl2:Dzięki za truskawy.Ide zmywarke kopnąć w cztery literki:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry