nindziaa
Moderator
Szczerze? Nie pamiętam kiedy ostatnio myłam okna, aż się zdziwiłam, że mogą być tak czysteJa juro planuję, bo jak zaświeciło słońce ostatnio to się poczułam jak w jakimś pustostanie
A z jakiego rodzaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze? Nie pamiętam kiedy ostatnio myłam okna, aż się zdziwiłam, że mogą być tak czysteJa juro planuję, bo jak zaświeciło słońce ostatnio to się poczułam jak w jakimś pustostanie
A z jakiego rodzaju?
Codziennie rano po kawieKto dziś robił?
![]()
Albo to Link do: Dramat w Piekarach Śląskich: nie żyje 2-letnia dziewczynka [AKTUALIZACJA]Mnie mega Twoja praca interesuje. Ja kiedyś chciałam pracować w drogówce i dawać mandaty
Opowiedz coś "ciekawego". Jaką historię która zapadła Ci w pamięć
Hm, ja się chyba za mało bzykamCosik tam było![]()
Albo to Link do: Dramat w Piekarach Śląskich: nie żyje 2-letnia dziewczynka [AKTUALIZACJA]
Długa chwile facet nie chciał oddać dziecka, martwego dziecka, które trzymał na rękach, dziecka które zajebał… wtedy po tej interwencji poszłam na tydzień na L4
ja też bym nie dała rady...To zdecydowanie nie praca dla mnie...
No bywa ciężko co mam powiedzieć… teraz już jest lepiej ale kiedyś bardzo często przynosiłam prace do domu i odreagowywalam na partnerze. Teraz już ogarniam po tylu latach. Ale swoje czasem wypłacze w pracy, nie da się być twardym cały czasTo zdecydowanie nie praca dla mnie...
Bardzo współczuję służby, ktoś musi czuwać, żeby inni spali spokojnie....No bywa ciężko co mam powiedzieć… teraz już jest lepiej ale kiedyś bardzo często przynosiłam prace do domu i odreagowywalam na partnerze. Teraz już ogarniam po tylu latach. Ale swoje czasem wypłacze w pracy, nie da się być twardym cały czas