A u mnie będzie 16 lat różnicyJak fajnie, że jest nas trochę z taką małą różnicą![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie będzie 16 lat różnicyJak fajnie, że jest nas trochę z taką małą różnicą![]()
u mnie (jak ciąża dotrwa do rozwiązania) 17 i 14 latA u mnie będzie 16 lat różnicy![]()
Mam głupie pytanie - jeśli nie chcesz to nie odpowiadaju mnie (jak ciąża dotrwa do rozwiązania) 17 i 14 lat![]()
A przypomnij ile masz lat?Podziwiam wasja to dopiero pierwsze i w pełni przerażenia mimo iż wiekiem pewnie przoduje jako pierworodka
![]()
tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operacjęMam głupie pytanie - jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj![]()
Czy Twoje dzieci wiedzą o waszych staraniach? Mówicie im o całej sytuacji?
Bardzo fajne podejście. Już od "małego" będą potrafiły odnaleźć się w trudn tych sytuacjach. No i super, że i wy nie robicie z tego tajemnicy przed dziećmi.tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operacjęChcę ich nauczyć, że poronienia to nie jest coś o czym nie powinno się rozmawiać, a normalna sytuacja, która może spotkać każdego. Mam starszego syna i młodszą córkę i chcę by potrafili odnaleźć się w takich sytuacjach
32 we wrześniuA przypomnij ile masz lat?
phi... rodziłam pierwsze w wieku 3332 we wrześniu![]()
32 we wrześniu![]()