B
B206
Gość
Ja nie mamDziewczyny, czy Wy tez macie takie głupie sny? A szczególnie .. erotyczne?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mamDziewczyny, czy Wy tez macie takie głupie sny? A szczególnie .. erotyczne?![]()
Dopiero teraz?Hej dziewczyny, czy mogę nieśmiało dołączyć?W poniedziałek wielkanocny pozytywny test ciążowy, we wtorek beta ponad 300 a w czwartek 800. Wczoraj robiłam kolejny raz betę i wynosiła ponad 9000.
Martwi mnie tylko że progesteron z 31 spadł na 22,5 ale czytałam że jest skokowy więc staram się nie fiksować.
Hej @ElphA ja z innej beczki. Dużo tu dziewczyn które mają już dzieci, jeśli byłyście też na wątkach mamusiowych to nie wydaje się Wam że nas tu wyjątkowo mało? To mój czwarty wątek a żaden nie był tak spokojny :d czyżby grudniowy termin faktycznie był często omijany przez staraczki?
Dopiero teraz?Piękna beta, kiedy USG?
mi się dziś zaczęły erotyczne, ale jeszcze łagodne![]()
myślę, że takCzy ja mogę zacząć głosić że wykryłam ciąże seksem z B.L?
A ja z innej beczki. Dużo tu dziewczyn które mają już dzieci, jeśli byłyście też na wątkach mamusiowych to nie wydaje się Wam że nas tu wyjątkowo mało? To mój czwarty wątek a żaden nie był tak spokojny :d czyżby grudniowy termin faktycznie był często omijany przez staraczki?
Dopiero teraz?Piękna beta, kiedy USG?
Myślę, że tak bo jest to jednak problematyczne - nie chodzi tylko o sam słaby termin urodzin w święta czy sylwestra ale np. ja bardzo boję się że nie będę mogła wybrać dedykowanej położnej i lekarza bo będą na urlopie