pluto_nova
Moderator
Wpadka i testowałaś przed spodziewaną miesiączką? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co on ślepy?Nie właśnie, totalna wpadka eh, gdy wysłałam mu blada kreskę powiedział że se uroilam ciążę![]()
skoro zabezpieczenie nawaliło to pewnie w szokuco on ślepy?![]()
Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .skoro zabezpieczenie nawaliło to pewnie w szoku![]()
no przykre a można widzieć co zawiodło? Prezerwatywy, tabletki czy co?Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia...Wiecie szok szokiem, ale skoro ja widzę blada kreskę wy też a on udaje że nie to to troche przykre .
nie martw się mój chłopak też tak przy pierwszej ciąży zareagował bo był cień cienia...chłopy chyba tak mają i u nas to było w trakcie starań i spodziewaliśmy się że tak może być
![]()
Kurcze powiem szczerze że zielona jestem w tymHej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??
Robiłaś betę?Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??