Też jestem na świeżo po ciąży biochemicznej. Krwawienie dostałam dzień po swoich urodzinach - radość nie trwała długo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak u Ciebie? Udało Wam się? Czy nadal się staracie? Ja dziś znów dostałam okres dziwne bo czekałam na dzien spodziewanej miesiaczki która miała być 18 sierpnia a dwa dni wcześniej 16 sierpnia dostałam okres więc nawet nie zdążyłam testu zrobić nie wiem czy cykl bezowulacyjny czy kolejna ciąża biochemiczna..Też jestem na świeżo po ciąży biochemicznej. Krwawienie dostałam dzień po swoich urodzinach - radość nie trwała długo![]()
Czy udało Ci się zajść w ciążę? Dlugo się staraliście? U nas znów nie wyszło..Najpewniej ciąża biochemiczna.
To się zdarza, sama miałam 2 biochemy
Ale to nie musi byc ani biochem ani cykl bezowulacyjny, po prostu przesunęlo sięJak u Ciebie? Udało Wam się? Czy nadal się staracie? Ja dziś znów dostałam okres dziwne bo czekałam na dzien spodziewanej miesiaczki która miała być 18 sierpnia a dwa dni wcześniej 16 sierpnia dostałam okres więc nawet nie zdążyłam testu zrobić nie wiem czy cykl bezowulacyjny czy kolejna ciąża biochemiczna..
Może i tak ale zawsze czuję kiedy mam owulację, w tym miesiącu ani śluzu płodnego ani kłucia które zazwyczaj odczuwam więc podejrzewam mogło nie być owulacji, ale tego nie jestem pewna.. Będę dalej się obserwować, w tym miesiącu przetestuję testy owulacyjne żeby wiedzieć dokładnie..Ale to nie musi byc ani biochem ani cykl bezowulacyjny, po prostu przesunęlo się![]()
Ale to nie jest wyznacznik. Możesz mieć cykl, w którym nie poczujesz.Może i tak ale zawsze czuję kiedy mam owulację, w tym miesiącu ani śluzu płodnego ani kłucia które zazwyczaj odczuwam więc podejrzewam mogło nie być owulacji, ale tego nie jestem pewna.. Będę dalej się obserwować, w tym miesiącu przetestuję testy owulacyjne żeby wiedzieć dokładnie..
Z pierwszym dzieckiem mieliśmy trochę łatwiejPrzy cyklu bezowulacyjnym cykl raczej by się wydłużył,
To po prostu natura. Zdrowa para ma ok 30% szans na ciążę w danym cyklu.