Butterfly.
Fanka BB :)
Polkowice , napisałam do Sadowskiego I chyba wrócę do niego może przyjmie mnie szybciej napisałam mu jaka sprawa czekam na odpowiedźGdzie on przyjmuje prywatnie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polkowice , napisałam do Sadowskiego I chyba wrócę do niego może przyjmie mnie szybciej napisałam mu jaka sprawa czekam na odpowiedźGdzie on przyjmuje prywatnie?
Pewnie elactanciaCo to za strona?
W Polkowicach w przychodni?Polkowice , napisałam do Sadowskiego I chyba wrócę do niego może przyjmie mnie szybciej napisałam mu jaka sprawa czekam na odpowiedźbo ten mi za dużo stresów narobił
![]()
tak na kominkaW Polkowicach w przychodni?
I ile taka prywatna wizyta kosztuje?tak na kominka
tak bo on w tym samym gabinecie ma godziny gdzie na NFZ przyjmuje i godziny prywatnieW Polkowicach w przychodni?
Ciekawi mnie cena takiej wizytytak bo on w tym samym gabinecie ma godziny gdzie na NFZ przyjmuje i godziny prywatnieWięc nie ma różnicy tak naprawdę, tylko tyle, że zapłacisz, a terminy na NFZ do Niego i tak bliskie, bo same babcie tam chodzą
![]()
150 zł.I ile taka prywatna wizyta kosztuje?
Ja z nim też mam jedno nieprzyjemne doświadczenie. Poszłam na wizytę w wieku 19 lat. Chciałam tabletki antykoncepcyjne. Kazał mi wrócić z matką, oczywiście recepty nie wystawił. I bez żadnego pytania o wcześniejsze współżycie czy było czy nie było, od razu zrobił USG dopochwowe.
powiem ci ze bardzo dużo młodych kobiet chodzi do niego jak czekałam na wizytę to więcej młodych jak starych.tak bo on w tym samym gabinecie ma godziny gdzie na NFZ przyjmuje i godziny prywatnieWięc nie ma różnicy tak naprawdę, tylko tyle, że zapłacisz, a terminy na NFZ do Niego i tak bliskie, bo same babcie tam chodzą
![]()
no ja jak byłam na NFZ to same babcie były. Moim zdaniem szkoda płacić jak i tak na tym samym sprzęcie i w tym samym gabinecie pracuje co na NFZ150 zł.
To fakt nie mile spotkanie. W sumie nie mądre z jego strony .
powiem ci ze bardzo dużo młodych kobiet chodzi do niego jak czekałam na wizytę to więcej młodych jak starych.
Wizyty prywatne ma przeważnie po 15.30 a rano na NFZ.
tutaj masz rację jednak na NFZ jest inna gadka ..gdzie nie powinno mieć miejsca kto płaci ma lepsze traktowanie ...no ja jak byłam na NFZ to same babcie były. Moim zdaniem szkoda płacić jak i tak na tym samym sprzęcie i w tym samym gabinecie pracuje co na NFZ