ja byłam prywatnie pościł mi ale nie powiedział jak szybko bije tylko czy biorę duphaston![]()
Słyszałaś bicie serca?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja byłam prywatnie pościł mi ale nie powiedział jak szybko bije tylko czy biorę duphaston![]()
Mi puszczono do poszluchania na 3 sek wczoraj 8+6Słyszałaś bicie serca?Mi lekarze mówili że do 10/11 tyg nie można puszczać, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
W sumie tak parę sekund , ale sadowski też mi puscil na chwilę w 1 ciąży może teraz bardziej tego pilnują jakieś się zmieniły przepisy .Słyszałaś bicie serca?Mi lekarze mówili że do 10/11 tyg nie można puszczać, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Ja rodziłam w 2020 r. i na początku ciąży usłyszałam, że nawet na sekundę mi nie może puścić bo są jakieś tam badania, że w początkowej ciąży może to szkodzić. Nie grzebałam w necie bo myślałam, że taka jest reguła u wszystkich lekarzy więc nie wiem czy to prawda, ciekaweW sumie tak parę sekund , ale sadowski też mi puscil na chwilę w 1 ciąży może teraz bardziej tego pilnują jakieś się zmieniły przepisy .
Bardziej smer jak serducho ale to same początki . Chociaż w 1 ciąży dokładniej słyszałam ale to wszystko zależy od sprzętu.
Nam w poprzedniej ciąży też tak mówił, kazał sobie wierzyć na słowoSłyszałaś bicie serca?Mi lekarze mówili że do 10/11 tyg nie można puszczać, ale ile w tym prawdy to nie wiem.