Brownie1992
Moderator
U mnie hit. Owulak poziom 0.6 
Jaja na stymulacji nie będę mieć owulacji
Jaja na stymulacji nie będę mieć owulacji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
prześwituje kreska. Ja bym poszła na bete, być może to biochem. A to ważne.Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NICPrzyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
Napaliły się na Maj jak szczerbaty na suchary a tu plaska daj spokój
Nie tak miało być![]()
A jak...jeszcze taki team na mamuśkach miał być i doopa blada. Chyba dzis whisky walnę przed snem, to moze chociaz wtedy temperatura wzrośnieNapaliły się na Maj jak szczerbaty na suchary a tu plask
![]()
Ja chyba też sobie dziś walnę coś.A jak...jeszcze taki team na mamuśkach miał być i doopa blada. Chyba dzis whisky walnę przed snem, to moze chociaz wtedy temperatura wzrośniea kreskę markerem dorysuje
![]()
Jeśli była druga kreska na jednym, a na dwóch kolejnych biało, to przyjęłabym, że pierwszy był błędny, a to już się tutaj zdarzało..Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NICPrzyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
A no widzisz, bo grzebanie w owulacji, kiedy ona była bezproblemowo co miesiąc nie koniecznie kończy się podwójną owulacją - organizm mógł zgłupieć co ty chcesz wywołać skoro owulacje masz własnąU mnie hit. Owulak poziom 0.6
Jaja na stymulacji nie będę mieć owulacji![]()
ja pilam przez dwa dni ;p z umiarem ale sie rozluznilam troszeczkeA jak...jeszcze taki team na mamuśkach miał być i doopa blada. Chyba dzis whisky walnę przed snem, to moze chociaz wtedy temperatura wzrośniea kreskę markerem dorysuje
![]()
Myślałam o immunologii, ale na razie to zobaczymy po tych 3 stymulacjach a potem po tej histerolaparoskopii czy coś wyjdzie. Jeśli nie to myślałam o inseminacji po koniec roku z 2-3 razy. Z drugiej strony immunologia też jest kosztowna i widzę, że w wielu przypadkach kończy się in vitro więc nie wiem czy w ogóle do niej podejdę.Jeśli była druga kreska na jednym, a na dwóch kolejnych biało, to przyjęłabym, że pierwszy był błędny, a to już się tutaj zdarzało..
A no widzisz, bo grzebanie w owulacji, kiedy ona była bezproblemowo co miesiąc nie koniecznie kończy się podwójną owulacją - organizm mógł zgłupieć co ty chcesz wywołać skoro owulacje masz własną
U ciebie to ja bym się zastanawiała nad immunologią albo czy ty nie masz przeciwciał na starego... ja bym sprawdziła tzw. wrogi śluz.
U mnie jest 8-9 dpo i od wczoraj bolą mnie masakrycznie cycki i podbrzusze jak na okres. Ale postanowiłam się nie nakręcać i test zrobię nie wcześniej, jak się wpisałam czyli 6 majaDodatkowo w tym miesiącu miałam taki sajgon, że nie wzięłam nawet jednej tabletki na cokolwiek, odstawiłam wszystko i dopiero wczoraj jak mnie ten brzuch zaczął boleć to choroba łyknęłam kwas foliowy, magnez, wit. B i kwasy omega...
I tak sobie myślę, że to byłyby jaja, że łykam wszystko tonami i nic a jak wszystko odstawiam, a na seks nie mam czasu to właśnie wtedy jest...