pluto_nova
Moderator
ja widziałam 3 bociany jak wracaliśmy z labo jak robiłam wyniki ANA3, to było 30.03 9 dzień tego cyklu co się tak ciągnie do terazDziś widzialam dwa razy bociana. Pewnie znów sraczki dostanę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja widziałam 3 bociany jak wracaliśmy z labo jak robiłam wyniki ANA3, to było 30.03 9 dzień tego cyklu co się tak ciągnie do terazDziś widzialam dwa razy bociana. Pewnie znów sraczki dostanę![]()
Myślę, że to nie zależy od tych głupich żabojadówKurde, ja nigdy, czy już zawsze będę bezdzietna xD ?![]()
Siedzieliśmy ostatnio na balkonie, a M nie wiem, gdzie tam patrzał, ale ujrzał bociana, co po sąsiednim polu chodził co najmniej 100m od nasDziś widzialam dwa razy bociana. Pewnie znów sraczki dostanę![]()
Tak wiem, to dobrze, bo te zasrańce w ogóle mi się nie pokazują na oczyMyślę, że to nie zależy od tych głupich żabojadów![]()
Jakieś pół roku temu mewa nafajdała mi na bark i kawałek twarzy, i o niczym to.nie znaczyłoMyślę, że to nie zależy od tych głupich żabojadów![]()
Też nie wierzęMi kołowały dwa bociany nad domem i wysikałam fejkową kreskę, więc już im nie ufam.![]()
To teraz Cię zniszczę. Śniło mi się, że widzę wnętrze Twojej macicy i zagnieżdżone komórki i jeszcze jakiś ekspert komentował, że to było podwójne zagnieżdżenie. Pora chyba na odwyk od forumMnie wczoraj okres dopadł… jakbym mogła to bym w pampersie chodziłana dworze 8 stopni, leje.. brrr Wybraliśmy się na włoska pizzę a później wracamy leżeć do domu. Tak zaimprezowalismy pierwszego maja ze do domu wróciliśmy o 4 w kiepskim stanie
jutro jadę na badania okresowe przed powrotem do pracy i już płacze na myśl o budziku o 4:30 bo badania w Krakowie dwa dni
jak żyć!
jesuuuu obyś mi to wyśniła! Dziś 2dc także oby to był sen proroczy kochanaTo teraz Cię zniszczę. Śniło mi się, że widzę wnętrze Twojej macicy i zagnieżdżone komórki i jeszcze jakiś ekspert komentował, że to było podwójne zagnieżdżenie. Pora chyba na odwyk od forum![]()
Ja w dzień egzaminu maturalnego widziałam bociany chodzące po polu a później miałam poprawkę z polskiego także No way xDMyślę, że to nie zależy od tych głupich żabojadów![]()