anyżowa
Fanka BB :)
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Tak wiem, i to samo wspaniałe flo ostatnio wyslalao mi przypomnienie , że przede mną nowy cyklJuz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
to starczy, sikaj dwie kreskiNa forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtora
Chętnieto starczy, sikaj dwie kreski![]()
ja w tym miesiącu zawiesiłam staraniaChętnieTy też już byś mogła, może Twoj bedzie ten poczatek czerwca
nie obarczaj mnie tylko
![]()
Mi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pmsJuz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
A tak , pisałaś o wakajkachja w tym miesiącu zawiesiłam staraniatakże czerwiec nie mój, czekam na lipiec
![]()
Chciałabym odczuć to na własnej skórzeMi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pms![]()
raczej tak bo pełny seks tylko w 8dc, a nie oszukujmy się, że stary ma HerkulesyA tak , pisałaś o wakajkach
Będziesz pełnoprawną pauzującą?![]()