anyżowa
Fanka BB :)
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Tak wiem, i to samo wspaniałe flo ostatnio wyslalao mi przypomnienie , że przede mną nowy cyklJuz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
to starczy, sikaj dwie kreskiNa forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtora
Chętnieto starczy, sikaj dwie kreski![]()
ja w tym miesiącu zawiesiłam staraniaChętnieTy też już byś mogła, może Twoj bedzie ten poczatek czerwca
nie obarczaj mnie tylko
![]()
Mi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pmsJuz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
A tak , pisałaś o wakajkachja w tym miesiącu zawiesiłam staraniatakże czerwiec nie mój, czekam na lipiec
![]()
Chciałabym odczuć to na własnej skórzeMi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pms![]()
raczej tak bo pełny seks tylko w 8dc, a nie oszukujmy się, że stary ma HerkulesyA tak , pisałaś o wakajkach
Będziesz pełnoprawną pauzującą?![]()