Avy
Fanka BB :)
To chyba są takie rzuty. Mieliśmy z teściem jakiś czas temu sytuację odnośnie xarelto. Też nie można było nigdzie dostać i jechaliśmy po to 200km w jedną stronę.Swoją drogą ciekawe, czemu go wycofuje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To chyba są takie rzuty. Mieliśmy z teściem jakiś czas temu sytuację odnośnie xarelto. Też nie można było nigdzie dostać i jechaliśmy po to 200km w jedną stronę.Swoją drogą ciekawe, czemu go wycofuje....
z zolmilesem, który brałam na migrenę było to samo. Po prostu nagle przestał być dostępny w Polsce, bo zabrakło składnika - głównej substancji. Nie ma do dziś. Jednocześnie, w DE kupi się go bez problemuTo chyba są takie rzuty. Mieliśmy z teściem jakiś czas temu sytuację odnośnie xarelto. Też nie można było nigdzie dostać i jechaliśmy po to 200km w jedną stronę.
Tak to prawda. Moja mam była poddawana jodowaniu i na początku nie mogła mieć z nami kontaktu. Ale tu koleżanka pisze, że była na grillu czyli domyślam się, że na świeżym powietrzu. Bardziej chodzi mi o to, że jeżeli będziemy unikać wszystkiego bo może zaszkodzi ciąży, w której nawet nie wiemy czy jesteśmy sprawi, że psychicznie można się wyniszczyć.Chyba tak nie do końca. Bo faktycznie po jodowaniu zaleca się nie przebywanie z tą osobą w jednym pokoju, unikanie kontaktu z dziećmi przez chyba 2 tygodnie. To radioaktywny jod wykorzystywany przy leczeniu nowotworów tarczycy. Z tego co się orientuję. Poprawcie mnie jeśli nie mam racji.
Masakra, to xarelto po kilku miesiącach wróciło.z zolmilesem, który brałam na migrenę było to samo. Po prostu nagle przestał być dostępny w Polsce, bo zabrakło składnika - głównej substancji. Nie ma do dziś. Jednocześnie, w DE kupi się go bez problemu![]()
A na starą bliznę coś da , czy nie bardzo myślisz?Ten: Link do: Silaurum, silikonowy żel na blizny z nanokoloidami złota, 15 ml
Tylko trzeba regularnie stosować. Używam na bliznę po wycięciu znamienia i jest efekt![]()
Tak, właśnie o to chodzi. Ona sama ma dopiero półtoraroczną córeczkę, którą musiała oddać pod opiekę swojej mamy, żeby mała nie miała z nią kontaktu. I tak przez dwa tygodnie od przyjęcia dawki w postaci tabletki. A przyjmowała ją przedwczoraj.Chyba tak nie do końca. Bo faktycznie po jodowaniu zaleca się nie przebywanie z tą osobą w jednym pokoju, unikanie kontaktu z dziećmi przez chyba 2 tygodnie. To radioaktywny jod wykorzystywany przy leczeniu nowotworów tarczycy. Z tego co się orientuję. Poprawcie mnie jeśli nie mam racji.
Hmm no na pewno musi to być jod inny niż ten nad morzem (?). Przecież ja piję mioveilie pro i w niej też jest jod xdChyba tak nie do końca. Bo faktycznie po jodowaniu zaleca się nie przebywanie z tą osobą w jednym pokoju, unikanie kontaktu z dziećmi przez chyba 2 tygodnie. To radioaktywny jod wykorzystywany przy leczeniu nowotworów tarczycy. Z tego co się orientuję. Poprawcie mnie jeśli nie mam racji.
No tak! Ten, o którym mowa jest radioaktywny. Ze mnie chemik żaden, więc proszę nie pytać mnie o szczegółyHmm no na pewno musi to być jod inny niż ten nad morzem (?). Przecież ja piję mioveilie pro i w niej też jest jod xd
Ze mnie też … choć miło wspominam nauczycielkę z liceumNo tak! Ten, o którym mowa jest radioaktywny. Ze mnie chemik żaden, więc proszę nie pytać mnie o szczegóły![]()