Bolilol
Fanka BB :)
raczej tak, chyba jakoś od okolic 10.05 robione bombelki już lutowe sąA mam pytanko - czy już teraz na testach - które się tu zaraz posypią pozytywne oczywiście- wychodzą lutowe bombelki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
raczej tak, chyba jakoś od okolic 10.05 robione bombelki już lutowe sąA mam pytanko - czy już teraz na testach - które się tu zaraz posypią pozytywne oczywiście- wychodzą lutowe bombelki?
mi pokazuje w apce 9 lutyA mam pytanko - czy już teraz na testach - które się tu zaraz posypią pozytywne oczywiście- wychodzą lutowe bombelki?
Jak zadzwoniłam do niej to tak bylam wsciekla i glosno mowilam, ze on mnie slyszał i dlatego zawinął dzieci i doopsko i poszedł won. Mnie tez rozczarowała. Ale pisze kolejny raz, ze glupio jej i przeprasza.No to powiem Ci, że facet jest niepoważny. Do dziecka taki tekst, biedaczek się pewnie przestraszyłRozumiem strach o własne dzieci ale takie rzeczy załatwia się między rodzicami nie do niewinnego dzieciaka „musisz stąd wyjść”
Koleżanka słabo się zachowała, że nie zareagowała. Ja bym się chyba z gościem rozmówiła, co to ma być …
Któtkie cykleAha i proszę mnie wpisać na 27 maja na testowanie![]()
Różne cykle ..Któtkie cykle![]()
Mi się mocno skróciły , miałam 31, 30 , 29 , 28 teraz mam 25 ,26, 27 taka spadkowa tendencja, teraz już nie wiem co na to wpłynęło, czy treningi , utrata kg czy dieta czy inozytol ( ale już nie biorę) , ale w sumie to lepiej dla mnie, zawsze to jakoś mniejsze odliczanie do następnego.Różne cykle ..![]()
ale lutealna ciągle ta sama?Mi się mocno skróciły , miałam 31, 30 , 29 , 28 teraz mam 25 ,26, 27 taka spadkowa tendencja, teraz już nie wiem co na to wpłynęło, czy treningi , utrata kg czy dieta czy inozytol ( ale już nie biorę) , ale w sumie to lepiej dla mnie, zawsze to jakoś mniejsze odliczanie do następnego.
Tak, bez zmian 11 dni, 11,5 , 12 maxale lutealna ciągle ta sama?