amusedxxx
Moderator
Ja bym nie zasnęła tylko się kręciła z boku na bok, a to chyba jeszcze gorzej potem wpłynie na pomiar?Ja nie pomogę bo ja w takiej sytuacji zaciskam nogi i staram się wstać o czasie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie zasnęła tylko się kręciła z boku na bok, a to chyba jeszcze gorzej potem wpłynie na pomiar?Ja nie pomogę bo ja w takiej sytuacji zaciskam nogi i staram się wstać o czasie![]()
Jakby coś to ja też mam pomysł w zanadrzu
Ja olalam suple na czas wakacji. Ale w sumie już wcześniej olalam. Mąż wzial leki i tebfertil.To ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę
ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy
![]()
ja biorę witaminki ze sobąTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę
![]()
Zawsze ze sobą biorę, ale najczęściej zapominam je braćTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę
![]()
Niby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjśćI jak poszło?
lipaNiby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjść
I to wszystko za słabe pieniądze
Ja biorę, kupiłam takie pudełko z przedziałami by nie brać tych wszystkich opakowan i jazdaTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę
![]()
Wiesz co na mnie dobrze działa Acatar w tabletkach jak łyknę to mam spokój na 6 godzinWspółczujeczyli na rozmowie byłaś bardzo pociągająca?
![]()