reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrocilim...Slonca nie ma ale duchota straszna...Juz lepiej jak byl upal:baffled::baffled::baffled:Moje zakaloszowane dziecko kapalo swojego Smoka w kaluzach, biedny smok bo on z gatunku roslinozernych i ziemnych a nie wodnych smokow:-p:-p:-p:-p

reklama
Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.

[*]
[*]
[*]

Dzisiejsze wiejskie foteczki: Olgierd z tatem na przyczepie
Ciąg dalszy: tym się rozbijamy;-):tak::-D Zobacz załącznik 80188 Kalamonki x 5 Zobacz załącznik 80189 były raz sobie 4 słonie... Zobacz załącznik 80190 Zobacz załącznik 80191
full wypas ;-):-DZobacz załącznik 80192
I już ostatnie: Julianek i Olgierd Zobacz załącznik 80193 z Azorem Zobacz załącznik 80194 Noemi Zobacz załącznik 80195 Z wujkiem Tomkiem,tatusiem Noemi Zobacz załącznik 80196 z wujkiem Mariuszem ,narzeczonym cioci Asi Zobacz załącznik 80197
Martucha wszystkie foteczki super:tak::-D:-D urocza z Was rodzinka:-):tak:
Nasz Potwor

Moi chlopcy

Bodzia
fajne scrapiki:-):tak::-) ładna z Ciebie mamusia Karolo przydał się do Ciebie:tak::-):tak:
Dobra zdjęciów kilka zapodam:tak:
10392213099.jpg

22382613098.jpg

mały miś
22514713098.jpg

tygrysek większy
22574413098.jpg
Sikoreczka uroczy makijaż ma Madzia z Adriankiem :-D widać że by bardzo im się podobało:-):-)
Mamy ząb !!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Madźka gratulaski dla Szymonka za zębola:tak::tak::-)
Witam:-):-):-)
A co to takie pustki? Nikogo z rana jeszcze nie było?
Pięknej pogody ciąg dalszy, a my jedziemy kupić bilety, bo nic wam jeszcze nie pisałam, ale 14.06 wyjeżdżam z córcią do Włoch - ja będę pracować a mała pójdzie do włoskiego przedszkola. Boję się trochę jak to zniesie ale moja siostra (mieszka tam) podtrzymuje mnie na duchu. Wrócimy za 3 m-ce. Trzymajcie za nas kciuki
Anaconda kciuki zaciśnięte :tak::-) będzie dobrze;-):tak: nie martw się na zapas:tak::tak:
Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.
[*]
[*]
[*]
Reniferek strasznie przykra wiadomość:-:)-:)-( (*) (*) (*)

Umyłam okno u siebie w pokoju i zawiesiłam już firankę.... łojoj tera:szok: mnie ręce bolą od tego zadzierania do góry:baffled::crazy:
Teraz musimy się zebrać i iść na spacerek:tak::tak:

[*]
[*]
[*]
:-:)-:)-(włos mi się zjeżył:-(straszna tragedia....
wróciliśmy ze spaceru z ciotką z porodówki;-);-)nogi mi odpadną zaraz a Szymek dokazuje na całego:baffled:. dzisiaj u nas ciepło ale wieeeeeeeeeeeje okrutnie, sama nie wiem co lepsze - upał czy ten wiatr:confused:zupka dla Szymcia się podgrzewa, zerkne jeszcze co tam Ptaszyna do księgi wrzuciła i idę karmić Tygryska:tak::-)

Tragedia wielka..Ale moze mnie zlinczujecie ale ja brdziej wspolczuje biednemu Bartusiowi..I 9 latkowi, ktorego matka zabila w Bytomiu i wszystkim tym biednym dzieciom..
I tak sobie mysle, ze gdyby Agtata Mroz nie byla zana siatkarka nikt by o niej nie wspomnial..
(*)(*)

Tragedia wielka..Ale moze mnie zlinczujecie ale ja brdziej wspolczuje biednemu Bartusiowi..I 9 latkowi, ktorego matka zabila w Bytomiu i wszystkim tym biednym dzieciom..
I tak sobie mysle, ze gdyby Agtata Mroz nie byla zana siatkarka nikt by o niej nie wspomnial..
(*)(*)
Bodzia myslę, że nie ma co wartościować - tragedia wielka, ale czasem jest wynikiem ludzkiej głupoty i zła, które toczy ludzką dusze jak gangrena i tutaj łzy gardło zaciskają ale chyba w odczuciach złość przeważa i wściekłość.

Bodzia piękne zdjątka:tak::tak:a Lolek nad kałużą jakiś taki zadumany fajnie:tak:;-)

reklama
Do góry