Wrocilim...Slonca nie ma ale duchota straszna...Juz lepiej jak byl upal

Moje zakaloszowane dziecko kapalo swojego Smoka w kaluzach, biedny smok bo on z gatunku roslinozernych i ziemnych a nie wodnych smokow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.
[*]
[*]
[*]
Martucha wszystkie foteczki superDzisiejsze wiejskie foteczki: Olgierd z tatem na przyczepie
Ciąg dalszy: tym się rozbijamy;-)Zobacz załącznik 80188 Kalamonki x 5 Zobacz załącznik 80189 były raz sobie 4 słonie... Zobacz załącznik 80190 Zobacz załącznik 80191
full wypas ;-)Zobacz załącznik 80192
I już ostatnie: Julianek i Olgierd Zobacz załącznik 80193 z Azorem Zobacz załącznik 80194 Noemi Zobacz załącznik 80195 Z wujkiem Tomkiem,tatusiem Noemi Zobacz załącznik 80196 z wujkiem Mariuszem ,narzeczonym cioci Asi Zobacz załącznik 80197
Sikoreczka uroczy makijaż ma Madzia z AdriankiemDobra zdjęciów kilka zapodam
![]()
![]()
mały miś
![]()
tygrysek większy
![]()
Madźka gratulaski dla Szymonka za zębolaMamy ząb !!!!!!!!!!!![]()
Anaconda kciuki zaciśnięteWitam:-):-):-)
A co to takie pustki? Nikogo z rana jeszcze nie było?
Pięknej pogody ciąg dalszy, a my jedziemy kupić bilety, bo nic wam jeszcze nie pisałam, ale 14.06 wyjeżdżam z córcią do Włoch - ja będę pracować a mała pójdzie do włoskiego przedszkola. Boję się trochę jak to zniesie ale moja siostra (mieszka tam) podtrzymuje mnie na duchu. Wrócimy za 3 m-ce. Trzymajcie za nas kciuki
Reniferek strasznie przykra wiadomość:-Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.
[*]
[*]
[*]
:-Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.
[*]
[*]
[*]
Bodzia myslę, że nie ma co wartościować - tragedia wielka, ale czasem jest wynikiem ludzkiej głupoty i zła, które toczy ludzką dusze jak gangrena i tutaj łzy gardło zaciskają ale chyba w odczuciach złość przeważa i wściekłość.Tragedia wielka..Ale moze mnie zlinczujecie ale ja brdziej wspolczuje biednemu Bartusiowi..I 9 latkowi, ktorego matka zabila w Bytomiu i wszystkim tym biednym dzieciom..
I tak sobie mysle, ze gdyby Agtata Mroz nie byla zana siatkarka nikt by o niej nie wspomnial..
(*)(*)