aurii_orelii
Fanka BB :)
wtf? Zwrot kosztów powinien być, bo to dużo krócej. I lot później i wylot wcześniej...Fajnie, wlasnie sie pakujemy w pospiechu bo hotel twierdzi, ze mamy do 25 a w umowie z tui jest do 26. Mile zakonczenie wakacji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wtf? Zwrot kosztów powinien być, bo to dużo krócej. I lot później i wylot wcześniej...Fajnie, wlasnie sie pakujemy w pospiechu bo hotel twierdzi, ze mamy do 25 a w umowie z tui jest do 26. Mile zakonczenie wakacji
niestety biura podróży nie ponoszą kosztów od godzin lotówwtf? Zwrot kosztów powinien być, bo to dużo krócej. I lot później i wylot wcześniej...
Lot jest 26 o 4 rano. Czyli powinnismy o 11 juz siedziec bez pokoju, prysznica, na walizkach... szalone.wtf? Zwrot kosztów powinien być, bo to dużo krócej. I lot później i wylot wcześniej...
Masakra. Moim zdaniem wylot powinien być zawsze tego samego dnia co koniec nocleguLot jest 26 o 4 rano. Czyli powinnismy o 11 juz siedziec bez pokoju, prysznica, na walizkach... szalone.
Nie wiem, ale na bank tego tak nie zostawie. Moze gowno ugram. Ale będę próbować. Niewyobrazam sobie, jak bardzo bede wyjebana jak wyladuje.Masakra. Moim zdaniem wylot powinien być zawsze tego samego dnia co koniec noclegui myślałam, że zawsze tak jest..
Ja też tak mam przewidywany poród mam aplikacje FloA w której tak się wyświetla? Czyżbym miała za mało aplikacji?![]()
Forum jak rodzinaTak śmiechem żartem... @Lady Caro; "Pakujemy się w pośpiechu!!!!"... ale najpierw napisze na forum
Są rzeczy ważne i ważniejsze![]()