reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

A mi jest smutno bo musiałam zmienic plany obiadkowe. :-:)-( Poniewaz okazało sie ze nie mam oleju (tzn mam malutko) wiec zanim zrobiłam farsz wziełam troszku ziemniaczków i ugniotłam kopytka. A pierogi beda jutro. Farsz i reszta juz czeka;-)
A taka miałam ochotke na nie:-p:rofl2:

reklama
Witajcie
U nas pogoda zmienna, raz słońce się pokazuje, raz wieje...
Ja siedzę na działce i czytam dzidziusiową prasę;-)
ppatqa życzę żeby dzidzia pokazała mamusi co tam ukrywa między nóżkami:tak:
k@siek dobry pomysł z mebelkami, szkoda wyrzucać jak są jeszcze nowe i nie zniszczone.
dorota123456789 życzę dużo opanowania i cierpliwości do swojego M.
magdziunia współczuje wizyty u dentysty ale wieczorem już będzie po wszystkim...
czarna79 też bym zjadła ruskich pierożków...ale rozpieszczasz swoją familię...

Czarna ale narobilas smaka z tymi pierogami,ja w sobote zjem,bo chlopaka mam robi specjalnie dla mnie na przyjazd:-)
kasia pomysl super
Ja wlasnie wrocilam z miasta.Kupila sobie bluzeczke taka szeroka i sukienke:-Daz mi sie humor poprawil.Zaraz ide sie pakowac.

A ja jestem pelna uznania dla Czarnej. Prawdziwa z Ciebie Matka Polka :))) Rzadko ktore mamy decyduja sie na trojke, ale moim marzeniem tez jest Trojeczka i mam nadzieje, ze nic nam w tym nie przeszkodzi :)
Ach pierogi... Tesknie za polskim jedzeniem :)))))) Tu nawet jajka smakuja inaczej ;)

Gosia - ja jeszcze pracuje i nie wiem jak długo będę pracować...pewnie dopóki będę się dobrze czuła. Co do nocy to póki co sypiam bardzo dobrze, tyle, że króko..nie mogę się wieczorami zmobilizować do łóżeczka, a rano mam problemy ze wstawaniem :-(

No ja tez podziwiam Czarna ze jej sie tak chce :-)

Ja juz tez ogarnelam mieszkanko i ugotowalam obiad miesko :-) W miedzy czasie zjadlam warzywa :-) i truskaweczki i moja dzidzi daje mi czasem pojedyncze kopniaczki :-)

Pisze szybko bo zaraz zmylkamy do tesciów
Dzidzia zdrowa, mamusia też, Dzidza ma 125 mm od główki do dupki, serducho ok, długosc kości udowej i wielkość główki potwierdzaja dzień ciąży z data ostatniej miesiaczki, wieć małe rośnie zdrowo. I jak sie spodziewałam nie chcciało pokazać co ma między nóżkami, coś tam widział przez chwile ale dupka była daleko i powiedzial że może cos tam jest, ale na 100 % nie powie że to chłopiec. Wg usg i daty @ to juz 20 tydz 5 dzień. A ja przeczuwam tez chłopca. 13.05 piatek o godzinie 20 mam usg 4d więc może po nim bedzie pewne.

ppatqa super że dzieciątko zdrowę i życzę Ci zebyś nabrala pewnosci co do płci na kolejnym usg;-)

Byłam dziś po pracy na ryneczku i przeżyłam szok...truskawki za 3,5:tak: kupiłam 2 kg. Zrobiłam koktajl truskawkowy a cześć zamroziłam:)

reklama
Do góry