• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Beta 1104 - 126%
12.06 -485
To chyba dobry wynik ❤️🍀
Super , bardzo się cieszę :)
Dziewczyny, znacie jakieś sposoby na nudności/mdłości itp.? Wykończę się, mnie to trzyma całe dnie i mam wrażenie, że z każdym dniem się nasila 😔 próbowałam imbiru i cytryny, nie pomogło. Mam wrażenie, że rosół jedynie trochę pomaga. Jak coś zjem to na chwilę jest lepiej a potem znowu to samo no więc nie będę całe dnie jeść i jeść bo przytyje milion kg.

Cokolwiek, wypróbuję każdą radę 😩
Migdały trochę pomagają , no i jeszcze jak byłam w jednej ciąży to mi ginekolog poleciła tabletki na chorobę lokomocyjna , jakieś takie dla dzieci nie pamiętam dokladnie jak się nazywały , ale poszukaj sobie w internecie może bo to faktycznie dawało radę

Widzę, że sporo z Was ma mdłości.
U mnie narazie nic, ale za to mam ogromny apetyt 😱
Zjem a za pół godziny czuję pusty żołądek, burczenie, przelewanie, jestem znowu głodna.
Przez to jem sporo a wieczorami mam brzuch wzdęty jak balon 😩
Jak tak dalej pójdzie to będzie 30 na plusie … jak to powstrzymać ?? 🤣
O właśnie. Mnie mdli trochę , ale jeść mi się chce okropnie. Cały czas coś bym jadła i co najgorsza.. jem ;D a miałam się opanować w tej ciąży. Wciąż mi się czegoś chce
Ja 59 , ale mam 177wzrostu. W poprzednich ciążach dobijalam do 80 🙈 na szczęście potem traciłam w miarę szybko.

A propo tych mdłości to widzę, że są teraz normalnie tabletki dla kobiet w ciąży z imbirem. Może warto spróbować. Pamiętam , że te co brałam też były z imbirem i dawały ulgę na trochę

reklama
Ja już po wizycie. Niestety nie widać zarodka, jest tylko ciałko żółte. Mamy czekać dwa tygodnie... ja niestety się już domyślam,że to koniec 😥
A to nie jest tak, że zarodek może być widać troszkę później ? Mi doktor mówiła, że od bety 1000 to w ogóle widać cokolwiek, więc może po prostu musisz poczekać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry