reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc Babony
Pamietacie mnie jeszcze?;-):-)
Chcialam was nadgonic ale nie dam rady, mam nadzieje ze u Was wszystko gra
U nas do przodu - Stas wciaz mnie zaskakuje postepami ruchowymi ale jego gadanie zatrzymalo sie na ajaa i ejjaa. Poza tym chyba cwiczy babcie bo przy niej staje sie bardziej absorbujacy i casem wymusza jeczeniem rozne sprawy.:baffled:I w ogole od czasow bolesnego zabkowania jest marudniejszy..i wstaje o 5 rano:szok::crazy:
Moje kursy jeszcze potrwaja tydzien...a tak to mam malego dola bo nie wiem kiedy zobacze sie z mezem bo on w parcy ma zawirowania i chyba bedzie musial sie przeprowadzic wiec nie stosowne byloby przemieszczanie sie na walizkoach z malym...poza tym moja Jamajka wisi na wlosku:-( - J musial zrezygnowac z tej wycieczki ( dodatkowe koszty- utrata zaliczki:wściekła/y:) gdyz w tym czasie musze byc w Gdansku - wiec moze uda sie zarezerwoac cos podobnego ale w dogodnijeszym terminie.
Pozdrawiam was goraco i do rychlego mam nadzieje bo sie stesknilam...:nerd:

reklama
oj Igorek chyba jednak nie ma najmniejszej nóżki bo Mati ma kapcie o rozm. 18:tak:

Pewnie 18 byłaby dobra ale nie dostałam w sklepie 18 a jak wcześniej pisałam ta 19 jest mu za duża więc mnie pocieszyłaś że jeszcze jakiś dzieciaczek ma taką małą nóżkę jak mój:-)

Czesc Babony
U nas do przodu - Stas wciaz mnie zaskakuje postepami ruchowymi ale jego gadanie zatrzymalo sie na ajaa i ejjaa. Poza tym chyba cwiczy babcie bo przy niej staje sie bardziej absorbujacy i casem wymusza jeczeniem rozne sprawy.:baffled:I w ogole od czasow bolesnego zabkowania jest marudniejszy..i wstaje o 5 rano:szok::crazy:
Moje kursy jeszcze potrwaja tydzien...a tak to mam malego dola bo nie wiem kiedy zobacze sie z mezem bo on w parcy ma zawirowania i chyba bedzie musial sie przeprowadzic wiec nie stosowne byloby przemieszczanie sie na walizkoach z malym...poza tym moja Jamajka wisi na wlosku:-( - J musial zrezygnowac z tej wycieczki ( dodatkowe koszty- utrata zaliczki:wściekła/y:) gdyz w tym czasie musze byc w Gdansku - wiec moze uda sie zarezerwoac cos podobnego ale w dogodnijeszym terminie.

Witamy jak miło że jesteś :-):-):-)
Ale co tam za problemy z wyjazdem a nie możecie w tym samym biurze wybrać innego terminu? JAk utrata zaliczki a nie ubezpieczyliście wycieczki od kosztów rezygnacji my wykupiliśmy takie ubezpieczenie bo z dziećmi to nigdy nie wiadomo czy wyjazd dojdzie do skutku.

Hurda jak milo że zajrzalaś:-);-):tak:
a ja sobie siedzialam spokojnie na BB a dzieci tak jak wcześniej pisalam bawili się klockami tuż obok mnie a to nagle slysze jakiś trzask:szok: a to Mati pociągnol za serwetkę ze stolu i wszystko oczywiście wylądowalo na podlodze, cukier rozsypany na pól pokoju, ciastka, piloty wszystko polecialo. Dobrze że nic nie spadlo na Mateuszka. :tak:

A my powinniśmy być już na grillu, ale nasze dziecko postanowiło pospać troszkę dłużej i śpi od 14. No Cóz troszkę sie spóźnimy Cos mi strony forum wariują i nie mam cierpliwości, żeby dalej sie męczyć z otwieraniem stron-wrrrrrrrr

Hey Wam!

Nie wiem, co sie dzieje ze mna ostatnio, zupelnie nie umiem sobie zorganizowac czasu, przez to zaniedbuje i Was :-( Zbliza mi sie 3 rocznica slubu i zupelnie nie wiem, co kupic M. Ciagle siedze i mysle o tym. Amande mecza zabki, znowu sie cos szykuje. Ahhh i juz msze spadac, bo zaczyna marudzic, a ja musze jakos umyc glowe. pozdrawiam

Iza wszystkego najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Etka buty kupuje mu rozmiar 20-21wydaje mi się, że 23 to nie duża różnica.

Hruda witaj!!!!! :-)Fajnie, że wpadłaś!!!!

R dziś zapytał Kubusia "gdzie jest mama" a Kuba odwraca się i pokazuje na mnie palcem :-) ale to było miłe, poczułam się 1000% mamuśką :-)

A ja się męczę z tymi soczewkami i nie mogę założyć :wściekła/y: u okulisty jakoś się udało ale dlatego że miałam znieczulone oko. Jak przyjedzie siostra W to ją poprosze żeby mnie trochę poedukowała :-)

Luandzia - nauczysz sie :) na poczatku moga ci te soczewki w oku przeszkadzac, zakraplaj sobie oczy tym plynem do przechowywania soczewek.

Albo solą fizjologiczną :tak:

Witam

Dziewczyny piszecie o rozmiarze nóżki (21- 23) to Igor ma najmniejszą nóżkę bo i 19 troszkę przy duża:szok:

Łukaszowi kupiłam tenisówki 20 i to myślę że na sierpień będą ;-)
teraz ma pewnie 18tki... Nie więcej.

Czesc Babony

Witaj Hrudzia!!! Walczcie o Jamajkę!!! Może da radę Was przepisać na inny termin w tym samym biurze?
Coś bardzo ważnego masz w Gdańsku wtedy?
Współczuję marudkowego Stasia... jeśli chodzi o wstawanie to wiem co czujesz :baffled:
Szkoda że J ma jakieś hopki w pracy i jeszcze ta przeprowadzka... Mam nadzieję że się wszystko ładnie wyprostuje i już niedługo się zobaczycie :-)

Etka buty kupuje mu rozmiar 20-21wydaje mi się, że 23 to nie duża różnica.

R dziś zapytał Kubusia "gdzie jest mama" a Kuba odwraca się i pokazuje na mnie palcem :-) ale to było miłe, poczułam się 1000% mamuśką :-)

Gratuluję mądrego synusia :-D

Kasia - 21 a 23 to spora różnica - najlepiej kupować na długość wkładki. Ale rozmiar rozmiarowi nie równy ;-) Może będą dobre?
Ostatnio kupiłam Pawełkowi tenisówki rozm 25 i są większe niż 26 kupowane wiosną. A są tej samej firmy i na identycznej podeszwie :confused:

Iza! Wszystkiego najlepszego!!!!! :-D

reklama
witajcie kochane:-D:-D

IZA wszystkiego naj......... ( sama sobie wybierz co Wam jeszcze do szczęścia potrzebne:-))

Kasiu sandałki rewelka i jak niska cena (widze ze Ty tak samo jak ja jesteś uzależniona od allegro:happy:)

Larcia ja ci z prezentem nie pomogę bo też mam zawsze z tym problem... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

muszę sie pochwalić, że mamy 3 ząbka:-D:-D:-D i tak jak było przy pierwszych 2 zero płaczu marudzenia- oby tak dalej... a i żeby było śmieszniej to wszystkie 3 ząbki są na dole:happy:
Julia też juz sama siedzi tzn bez oparcia (kolejny mały kroczek do przodu:-D)

byliśmy dzisiaj nad wodą, kupiłam małej taki mini pontonik - ale miała frajdę:-D:-D
na zamkniętym dodam zaraz pare fotek...
i dzięki temu zobaczycie iż moja teoria o zrzuceniu kilku kg jest jak najbardziej słuszna!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry