U
użytkownik 213578
Gość
Druga, pierwsza w sobotę wyniosła zawrotne 1.65nie rozumiem
Bo dobrze pamiętam, to Twoja pierwsza beta czy coś pomieszałam?
Ja pierwsza to rób koniecznie prog.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga, pierwsza w sobotę wyniosła zawrotne 1.65nie rozumiem
Bo dobrze pamiętam, to Twoja pierwsza beta czy coś pomieszałam?
Ja pierwsza to rób koniecznie prog.
aaaa dlatego wyparłam ją z głowyDruga, pierwsza w sobotę wyniosła zawrotne 1.65![]()
Dziękujęaaaa dlatego wyparłam ją z głowybo ja uznaję, ze ciąży wtedy nie było. Więc dla mnie jak pierwsza
Ja bym zrobiła normalnie bete z progiem i jak prog bedzie okej to jeszcze raz samą betę
Ja nie robię owulakow, ale już dziś zalała mnie fala śluzu , także monitoring z wtorku przenoszę na jutro a działamy już od dwóch dniDobra teraz trochę wyraźniej widać ale przynajmniej ciemnieją czyli owu już niedługo na dniach
a sikałaś jeszcze na coś?Dziękuję
Nadal się boję że to wszystko pozostałości po Oviboję się zawieść
Dziś już nie jedynie tego DOZ i Facelle ranoa sikałaś jeszcze na coś?
Liczę w takim razie na teścik z ranaTeraz nie siknę bo dużo piłam![]()
BędzieLiczę w takim razie na teścik z rana![]()
A ja odpuściłam te zakupy. "Dojadamy" co zostało, a że nie wiele, to luz i koniec z tymKoniec miesiąca się zbliża, więc standardowo czas na zakupy apteczne. Znowu portfel zabolał![]()