U
użytkownik 213578
Gość
Ciężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na toJedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na toJedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...
no chyba teraz już tak życie będzie wyglądać. Czekanie i martwienie sięCiężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na to![]()
Nie martw się na zapas. Jest skokowy i za kolejnym badaniem mozesz miec np 15, po prostu tak jak mówią dziewczyny, policz kiedy moze byc ponad 1000 i wtedy zabadaj i leć do lekarza.Próbuje sobie wytłumaczyć, że duphaston może nadrabiać brakującego proga, bo jakoś się udalo, że ta ciąża wgl jest i przez 2 dni wzrosła z 1.65 na 16,ale ciężko![]()
Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak cośno chyba teraz już tak życie będzie wyglądać. Czekanie i martwienie sięjak się urodzi to dlaej to samo
![]()
jak coś Cie zaniepokoi to zawsze możesz na Izbę Położniczą do szpitala podjechaćMartwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś![]()
To tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś![]()
jak coś Cie zaniepokoi to zawsze możesz na Izbę Położniczą do szpitala podjechać![]()
Ciężkie to będzie, ale no nie mam wyboruTo tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.
Dokładnie.To tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.
Ale lekarz przy niskiej becie (300-1000) to i tak mało zobaczy. Masz możliwość telefonicznego kontaktu w razie co?Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś![]()