Kosinka94
Moderator
Powiat jeszcze myślenicki, Beskid Makowski. Wszędzie lasa w jakim rejonie mieszkasz?
ps. przy dobrej pogodzie u moich rodziców z balkonu widac tatrya dzielą nas od nich jakieś 230 km
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiat jeszcze myślenicki, Beskid Makowski. Wszędzie lasa w jakim rejonie mieszkasz?
ps. przy dobrej pogodzie u moich rodziców z balkonu widac tatrya dzielą nas od nich jakieś 230 km
![]()
To jest bardzo dobre podjejscie i oby miał zawsze takie.Jeszcze podzielę się z Wami myślą mojego męża. On uważa, że to relacja między nami jest najważniejsza. Że dziecko zawsze jest najważniejszą istotą na ziemi, kocha się ją bezwarunkowo wiadomo ale kiedyś i ono dorośnie, założy swoją rodzinę a my razem będziemy na zawsze, do śmierci i tak naprawdę to o tą relację musimy dbać najbardziej.
Mi też się marzył dopóki go nie zbudowaliśmyMi marzy się taras na którym rano mogłabym pić kawkę... ale poranki byłyby piękne!
To mi sąsiedzi skutecznie obrzydzili siedzenie na tarasie. Nie po to wychodzę na zewnątrz, żeby słuchać techniawki i disco rżysko czy wydzierania się psa i dzieciorów (nie mam nic do dzieci ani do psów, ale są pewne granice).to my mamy taras i dużo spędzamy tam czasu. Czy kawka, piwko, jak znajomi wpadną to tam siedzimy.
Mimo, ze taras jest dzielony z rodzicami
Ja kiedyś powiat Suski byłam. Teraz niestety na mazowszu. Ale udało się znaleźć kawałek całkiem niezłego miejsca do mieszkania. Oby takie zostało. A może się uda kiedyś wrócić w rodzinne strony.Powiat jeszcze myślenicki, Beskid Makowski. Wszędzie las![]()
To raczej moje okolice kojarzysz bo ja mieszkam na granicyJa kiedyś powiat Suski byłam. Teraz niestety na mazowszu. Ale udało się znaleźć kawałek całkiem niezłego miejsca do mieszkania. Oby tak zostało.
Pamiętam jak ze znajomymi wybraliśmy się na Lubomir, zdziwiło pierwsze że tam jest obserwatorium. Kolejne, że możemy wejśćTo raczej moje okolice kojarzysz bo ja mieszkam na granicynajwyższy szczyt
To nie ten szczyt, nasz nie ma obserwatorium, ale ma multum borówkę. W zeszłym roku poszłam do US i pani która mnie przyjmowała jak zauważyła skąd jestem to zapytała: "czy są już u was borówki?"Pamiętam jak ze znajomymi wybraliśmy się na Lubomir, zdziwiło pierwsze że tam jest obserwatorium. Kolejne, że możemy wejśćakurat się rozsiedliśmy z piwkiem, ale co tam piwko porzuciliśmy i poszliśmy do środka
![]()