Brownie1992
Moderator
Potem mi mąż powie co to za paciaja i nie będzie ruchanskaZblenduj!!! Nie będzie widać, że się zważyło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potem mi mąż powie co to za paciaja i nie będzie ruchanskaZblenduj!!! Nie będzie widać, że się zważyło![]()
A tak powie co to za zważonePotem mi mąż powie co to za paciaja i nie będzie ruchanska![]()
Przeczytałam proteinowy i już googluje. I tak patrzę jakoś się to specjalnie nie różni od zwykłego więc się cofam i patrzę, a tu potreningowy. Już mi się w oczach jebie po tych halucynkach.ja tez dziś miałąm na obiad kalafiorową. A teraz jem potreningowy makaron ze szpinakiem i łososiem![]()
No i da psu...A tak powie co to za zważone![]()
![]()
Mój by mi wypominał do końca życiaej a ja w piątek chciałam być dobrą żoną i wyciągnęłam mężowi kotlety z zamrażarki. Okazały się kotletami z soczewicy.
Myślę, że już nigdy nie spojrzy na mnie tak samo.
Też przeczytałam proteinowyPrzeczytałam proteinowy i już googluje. I tak patrzę jakoś się to specjalnie nie różni od zwykłego więc się cofam i patrzę, a tu potreningowy. Już mi się w oczach jebie po tych halucynkach.
Kiedyś prówbowałam zastąpić zwykły makaron jakimś z groszku czy z soczewicy, ale prawie się zrzygałam i już więcej nie próbowałam.Przeczytałam proteinowy i już googluje. I tak patrzę jakoś się to specjalnie nie różni od zwykłego więc się cofam i patrzę, a tu potreningowy. Już mi się w oczach jebie po tych halucynkach.
Na szczęście on wie, ze to nie było specjalnieMój by mi wypominał do końca życia
Też przeczytałam proteinowy![]()
A ja bardzo lubię z soczewicy albo z ciecierzycyKiedyś prówbowałam zastąpić zwykły makaron jakimś z groszku czy z soczewicy, ale prawie się zrzygałam i już więcej nie próbowałam.
jeden z nich był akceptowalny jak utaplałam w aromatycznym sosie. Ale nie, ta zmiana nie jest dla mnie.A ja bardzo lubię z soczewicy albo z ciecierzycyZ groszku faktycznie jest paskudny.