Karolina_123
Fanka BB :)
Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyćA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyćA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?
Oo dokładnie to, mi też się on nudzi, zdecydowanie wolałabym bieżnieja to samo, nie skupiłabym sie
Ja mam ponad rok i trochę na nim ćwiczyłam, szczególnie zimną, jak nie można na rower iść. Ale szczerze mówiąc, myślałam, ze bardziej bedzie mi się podobało. A mi sie na nim nudzi
No ja też na allegro oglądam. Wstępnie wiem co bym chciała.A ja mam, kupiony dwa lata temu na allegro![]()
"zbadania czy na danych za 2022 występują naruszenia warunków umownych ..."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
A jaką wielkość?Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyć![]()
Miałam tak wczoraj, identikoMi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Ja też, ja też! Tylko, że ja tak codziennieWstajemy, nie śpimy! Ja już od 7 siedzę w biurze, bo nie mogłam spać od 5...
więc kończę pracę o 15 i heja!
no właśnie mi sie to podoba, ze wychodze i mam jeszcze tyyyyle czasuJa też, ja też! Tylko, że ja tak codziennieAle najlepiej przyjść wcześniej do pracy i wcześniej wyjść
Jakbym mogła to i na 6 bym chodziła