krasulkaa
Fanka BB :)
1000 zł...co wygrałaś?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1000 zł...co wygrałaś?![]()
Czy tylko ja nigdy nic nie wygrałam?1000 zł...![]()
Ja też nieCzy tylko ja nigdy nic nie wygrałam?
Jak Wy to robicie. Ja myślę, że 3k to jem na miękko...Od poniedziałku wyrzucałam jedzenie do aplikacji Fitatu i wiecie, że okazało się, że z wyliczonego dla mnie zapotrzebowania na 1600kcal jem dziennie nie więcej jak 1000? I najgorsze, że ja nie jestem głodna. Nie wrzucę w siebie więcej. I tak robie to dobrze, bo wazę jedzenie.
Mój mąż marzy o owczarku niemieckim. Ja się ich boje. Dzięki za argument, że owczarki boja się burzyU nas już pierwsza przeszła, ale jeszcze słychać grzmoty gdzieś w oddali. Najgorzej, że nasza Sam, jak przystało na odważnego owczarka niemieckiego, panicznie boi się burzy i chodzi przerażona po domu, w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca ;(
Nie mam pojęcia. Ja serio bym chciała zjeść więcej, ale nie dam rady. Nawet jedzenie częściej nie przynosi rezultatów. Przy lekko niższej wadze i redukcji miałam 1500 i było mi też ciężko. Podejrzewam, ze do 2000 dochodzę jak nie liczę i sobie folguje.Jak Wy to robicie. Ja myślę, że 3k to jem na miękko...
a my tylko dwa kody wklepaliśmy pewnie z kilkudziesięciu1000 zł...![]()
U mnie też normalna waga była 52-53 kg i tak czulam się najlepiej. Od pandemi niestety waga zaczęła iść w górę, potem ta ciąża która poroniłam i teraz jest 61 kg, tylko nie mogę się zebrać żeby coś z tym zrobićW kwestii ciała to ja siebie akceptuje taka jaka jestem. Nie jestem chuda ani gruba, po prostu szczupła. Z cycem i dupką. Ale sama lepiej czuje się ze sobą jak ważę 52 kg. Więc wprowadzam ruch i dietę. Bo w ostatnich miesiącach pojawiły się dodatkowe kilogramy.