Lekarz, który stwierdził, ze chłopiec ma kilka opinii w których mówił, ze będzie chłopiec, a była dziewczynka, lub odwrotnie. Mojej koleżance zmienił zdanie w 8 miesiącu ciąży, ze jednak dziewczynka. Nie wierząc w jego kompetencje chciałabym zapytać jak to wyglądało u Was? Czy USG wyglądało podobnie i był to chłopiec? 
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Wyglądało podobnie, był chłopiec.
Przy córce „wyglad” na usg był zupełnie inny.
Nie mniej jednak, jeżeli masz watpliwości to lepiej udać się do lekarza innego na konsultacje, bo to ze u nad wyglada podobnie kompletnie nic nie oznacza.
Przy córce „wyglad” na usg był zupełnie inny.
Nie mniej jednak, jeżeli masz watpliwości to lepiej udać się do lekarza innego na konsultacje, bo to ze u nad wyglada podobnie kompletnie nic nie oznacza.
Żebym miała możliwość chodzić do innego lekarza to bym to zrobiła, niestety jestem za granicą, a nie znam języka na tyle, żeby czuć się swobodnie mogąc prowadzić ciążę u lekarza, który nie mówi po polsku. Zostaje mi tylko onChłopiec, ale zastanawiam się po co 31 tygodni chodzić do lekarza, któremu się nie ufa nawet w tak błahej kwestii jak płeć
Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
u nas od jutra 28 tydzień. Od początku mamy wątpliwości co do płci. Najpierw cały czas była dziewczynka, na połówkowych lekarz nie pewny powiedzial, że raczej chlopczyk. A na usg u mojej ginekolog ciagle padało ze dziewczynka. Teraz bylam na usg 2 tygodnie jedno po drugim. Na jednym Pani Doktor mowi, że widać wargi na drugim siusiaczka. A czy wy coś tu widziecie? Co według was kryje się w brzuszku? 
Hej dziewczynyu nas od jutra 28 tydzień. Od początku mamy wątpliwości co do płci. Najpierw cały czas była dziewczynka, na połówkowych lekarz nie pewny powiedzial, że raczej chlopczyk. A na usg u mojej ginekolog ciagle padało ze dziewczynka. Teraz bylam na usg 2 tygodnie jedno po drugim. Na jednym Pani Doktor mowi, że widać wargi na drugim siusiaczka. A czy wy coś tu widziecie? Co według was kryje się w brzuszku?
![]()
A bylas na polowkowym? Tam lekarz musi ocenic uklad rozrodczy.
Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
TakA bylas na polowkowym? Tam lekarz musi ocenic uklad rozrodczy.
reklama
Cześć dziewczyny
Na USG prenatalnym 20+4 dzidzia ułożona do góry nogami, ściśnięte nóżki, nie chciała za nic się przekręcić.. Pani doktor stwierdziła, że ułożenie uniemożliwia potwierdzenie płci, ale nie widzi męskich „znaków” więc wpisuje płeć żeńską…
13+4 chłopiec, 16+2 chłopiec, moja doktor prowadząca 18+2 potwierdziła i pokazała nam chłopca podczas badania, niestety nie poprosiłam o zdjęcie.
Z ostatniego USG mam tylko takie, chłopiec czy dziewczynka?
Na USG prenatalnym 20+4 dzidzia ułożona do góry nogami, ściśnięte nóżki, nie chciała za nic się przekręcić.. Pani doktor stwierdziła, że ułożenie uniemożliwia potwierdzenie płci, ale nie widzi męskich „znaków” więc wpisuje płeć żeńską…
13+4 chłopiec, 16+2 chłopiec, moja doktor prowadząca 18+2 potwierdziła i pokazała nam chłopca podczas badania, niestety nie poprosiłam o zdjęcie.
Z ostatniego USG mam tylko takie, chłopiec czy dziewczynka?
Załączniki