reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Enia od 20 do 22 na gg gadałyśmy, ale nic do niej nie trafia :/ też byłam kiedyś w podobnej sytuacji to wiem jak się czuje, ale definitywne rozstanie wyszło mi tylko na dobre. Ona idzie w zaparte, że facet ją kocha i koniec :/ jutro z nią pogadam.

Za drugim razem ja ją rzucił mowiłam daj se z nim luzu, a tu bach znowu razem :/

reklama
Właśnie mi psiapsiółka napisała, że facet ją rzucił po raz 3 :baffled: w związku trwającym 8 lat :no: a ona się mnie załamana pyta czy on jeszcze do niej wróci :confused::baffled:

Jutro mam bojowe zadanie. Jedziemy z Kubalką do ciotki w sprawie podniesienia na duchu :tak:

Na co ona liczy jak to juz było 3 razy to będzie się ciągle zdarzać on poporstu wie że zawsze może wrócić to taki luksus w zdradzaniu.:baffled::baffled::baffled: ale mi jej żal bo musi być jej cholernie ciężko

A my w lesie i w samochodzie i nad jeziorem na kocyku w krzaczkach tez zaliczyliśmy.
oj wszedzie kochane, wszedzie... ;-):-D:-D:-D

U mnie to samo. Żałuję tylko, że wcześniej Was nie znalazłam.;-)
nic straconego- na nastepne ciaze umawiamy sie wszystkie razem :laugh2::laugh2::laugh2:

mi tez jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo przykro ze czasu mojej ciazy z wami nie spedzilam :(:-:)-:)-(
nic straconego- na nastepne ciaze umawiamy sie wszystkie razem :laugh2::laugh2::laugh2:

A ja pzez całe 2 m-ce siedziałam sama bez męża, bo był na saksach i nie miałam zielonego pojęcia o Waszym istnieniu. A tak mi wtedy było źle samej.
a ja bylam sama przez pierwsze 6 miesiecy :-( maz byl na szkoleniu i wracal tylko na weekendy :-( oj zle mi bylo, zle

reklama
Do góry