Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie podobnie. Rano męczą mnie mdłości, wczoraj ostatecznie nawet pierwszy raz zwymiotowalamJak się dzisiaj czujecie ?Ja z każdym dniem coraz gorzej
mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania
ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
![]()
U mnie po korekcie z usg dzisiaj 6+0Cześć dziewczyny! Witam się z wami w 6+1 czyyyli powoli wchodzę w siódmy tydzień![]()
Ja czuje się dobrze, chociaż czasem mnie okropnie mdli. Ból piersi umiarkowany, czasem jeszcze podbrzusze zaboli. Wczoraj jednak wieczorem mnie troszkę poniosłoJak się dzisiaj czujecie ?Ja z każdym dniem coraz gorzej
mdłości mnie dopadły, piersi bolą momentami nie do wytrzymania
ogólnie się czuje wykończona a ledwo wstałam
![]()
Jeszcze spoko są kropelki imbifemMoże komuś się przyda mój sposób na mdłości - bo ja mam z tym duuuzy problem. Nosze opaski sea band w ciagu dnia (i z mniejszymi mdłościami sobie dobrze radzą) z porannymi nieco gorzej.
Jak jem typowo lekkostrawnie to tez jest lepiej i raczej małe porcje ale częściej.
Woda z imbirem i odrobina cytryny.
Migdały są pomocne - ale ja ich jadłam dużo na endometrium i aktualnie nie jestem w stanie już na migdały patrzeć.
Jak macie jakieś swoje sprawdzone sposoby to chętnie tez poczytambo mdłości to moja ciążowa zmora
![]()