• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny, a orientujecie się jak często lekarze zalecają robić betę? Jestem przed wizytą i nie wiem czy olać do wtorku (dziś sprawdzam przyrost po 3 dniach od pierwszej) czy wręcz przeciwnie i są jakieś zalecenia :)

Dziewczyny, a orientujecie się jak często lekarze zalecają robić betę? Jestem przed wizytą i nie wiem czy olać do wtorku (dziś sprawdzam przyrost po 3 dniach od pierwszej) czy wręcz przeciwnie i są jakieś zalecenia :)
To chyba zależy. 1sza beta na potwierdzenie ciąży, 2 - czy przyrasta a potem to chyba zależy. Ja bym nie robiła drugi raz gdybym nie miała plamień. I już nie mam zamiaru robić bo to tylko miesza w głowie. Człowiek się tylko naczyta tych internetów a mądrzejszy nie jest.
A są też takie panie co robią bete zero razy i też OK :)

Ja się akurat spotkałam z czymś takim, że lekarze w ogóle nie zalecają robienia bety bez jakiś konkretnych wskazań. 🤷🏼‍♀️
A tak to sens jest robić będę co 48h lub 72h tak naprawdę ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry