Bolilol
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłamTo ja wczoraj zrobiłam 120, bo myślałam że tyle trzeba zrobić![]()

A później ich już do reszty pojebało, bo 230, 250, KONIEC, NASTEPNE WYZWANIE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłamTo ja wczoraj zrobiłam 120, bo myślałam że tyle trzeba zrobić![]()
Tez wczoraj zrobiłam 120 xD ehhTo ja wczoraj zrobiłam 120, bo myślałam że tyle trzeba zrobić![]()
sprawdziłam ale tam też nie maA sprawdzałaś spam? Mi pierwsza wiadomość z Bociana trafiła tam.
A to pierwsza taka sytuacja? Bo czasami zdarza się cykl bezowulacyjny, tak po prostu, każdej kobiecie. Gdzieś czytałam, że nawet raz w roku (ale to raczej w źródle typu ABC zdrowie, wiec bardzo proszę o niebranie tego tak bardzo na poważnie)Tez wczoraj zrobiłam 120 xD ehh
Ja właśnie wracam z szybkiego usg w medi. Dzisiaj 16 dc, teoretycznie owu powinna być w przeciągu 2 dni, paski owu ciemnieją, a temperatura powoli spada i co ? Na usg ani widu ani słychu po żadnym pęcherzykujutro jeszcze się przejdę zobaczyć czy nic nie urosło w międzyczasie u swojej babki, ale coś czuje ze bez stymulacji się nie obędzie. Wiedziałam ze coś z tymi moimi owu jest mie tak…. Ale nie poddajemy się, plan na najbliższe dwa tygodnie - mierzyć tempke dalej, wg wykresu zrobić progesteron 7dpo i czekać na wizytę w poradni. A tam niech mi już zrobią ta drożność, stymulację, i IUI
![]()
.Dziewczyny macie kuchenki indukcyjne? Jeśli tak, to jaką polecacie? Jesteśmy na kupnie i nie wiemy na co się zdecydować. Może macie jakieś podpowiedzi czym się kierować przy wyborze![]()
a to dzwoń tam do nich, niech się ogarnąsprawdziłam ale tam też nie ma![]()
Ja mogłam pomylić. Wróciłam do domu padnięta, a w moje głowie siedziało - dziś nie zrobiłaś przysiadów. Szczerze... miałam już nie robić, ale stwierdziłam że nie mogę zrezygnować, bo są już drobne efektyMam nadzieję, że nic nie pomyliłamale wydawało mi się, że dzisiaj 120, jutrtto przerwa, a później: 130, 140, 150, przerwa, 160, 165, 170, przerwa , 190, 195, 200, przerwa
A później ich już do reszty pojebało, bo 230, 250, KONIEC, NASTEPNE WYZWANIE
.A to pierwsza taka sytuacja? Bo czasami zdarza się cykl bezowulacyjny, tak po prostu, każdej kobiecie. Gdzieś czytałam, że nawet raz w roku (ale to raczej w źródle typu ABC zdrowie, wiec bardzo proszę o niebranie tego tak bardzo na poważnie)
Ja mam płytę z Amica, ale tą większą 5 palnikową 80 cm i jestem zadowolonaDziewczyny macie kuchenki indukcyjne? Jeśli tak, to jaką polecacie? Jesteśmy na kupnie i nie wiemy na co się zdecydować. Może macie jakieś podpowiedzi czym się kierować przy wyborze![]()