Ruda08
Fanka BB :)
Tzn 2 tabletki po 100 mg ?Zwykła, dawka 200
Zwykła Luteina niestety często uczula .. polecam zmianę ja inną. Np lutinus, tyle, że on jest drogi i bez refundacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn 2 tabletki po 100 mg ?Zwykła, dawka 200
nie, dawka 200mg dwa razy dziennie, rano i wieczoremTzn 2 tabletki po 100 mg ?
Zwykła Luteina niestety często uczula .. polecam zmianę ja inną. Np lutinus, tyle, że on jest drogi i bez refundacji
6 dobaktora dzisiaj jest doba ?
3 to bardzo dobry wynik![]()
Aaa, widzęnie, dawka 200mg dwa razy dziennie, rano i wieczorem
Pamiętaj że nie liczy się ilość, a jakość. Ja miałam 15 pęcherzyków, a finalnie mam 3 blastki z 5 doby.6 doba
Dobry wynik? Na 28 komórek.
Będziemy badać zarodki. Genetyk powiedziała, że jeśli połowa będzie ok to sukces, więc... nawet nie wiem, czy jeden będzie zdrowy![]()
oczywiście ze dobry wynik6 doba
Dobry wynik? Na 28 komórek.
Będziemy badać zarodki. Genetyk powiedziała, że jeśli połowa będzie ok to sukces, więc... nawet nie wiem, czy jeden będzie zdrowy![]()
u mnie wskazaniem do zapłodnienia większej ilości komórek było słabe nasienie mężaoczywiście ze dobry wynik
u mnie z 6 zarodków tylko jeden dotrwał do 6 doby, reszta padła po 4 dobie
jakie sa wskazania do zapłodnienie większej ilości komórek ?
mam 11 zamrozonych komorek z ostatniej punkcji i chcialabym je wszystkie wykorzystać naraz biorąc pod uwagę ze z 6 zarodków tylko 1 dotrwał do stadium blastocyty
kurcze, wspomnę o tym lekarzowi i zobaczymy co powie.Aaa, widzęjest też 200 mg. Mnie uczula zwykła Luteina, może masz tak samo
. Moim zdaniem lepiej zmienić .. jest dużo innych zamienników- np cyclogest, crinone, lutinus ..
Dyskomfort, dyskomfortem.. ale żeby to nie przerodziło się w coś poważniejszegokurcze, wspomnę o tym lekarzowi i zobaczymy co powie.
Ale jak mam czuć taki dyskomfort przez najbliższe tygodnie, to chce coś innego![]()