anyżowa
Fanka BB :)
Ooo jak fajnie, w takim razie nie ma komu nadganiać postów w nocyPanie wybaczą, ale ja na urlopie jestem. Najbliższą nockę mam 31.07.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo jak fajnie, w takim razie nie ma komu nadganiać postów w nocyPanie wybaczą, ale ja na urlopie jestem. Najbliższą nockę mam 31.07.![]()
No walczyłam ale poniósł mnie melanżPatrzcie na tabelkę wstydu
Ja myślałam, że będę miała tyyyyle dyplomów do wypisywania a tu tylko dziewięć na tą chwilę![]()
tak, zgadzam się z Tobą zdecydowanie. Byłam jakiś czas temu na babskim spotkaniu, na którym tak się złożyło wszystkie dziewczyny były już zaręczona, kilka z planami weselnymi w niedalekiej przyszłości, plus ja i jednak moja przyjaciółka, która jest w wieloletnim związku i nie dość, ze nie doczekała się pierścionka, to jeszcze ostro im się psujeJa w sumie chciałam się podzielić taką mała rozkminką na dzisiaj - kilka razy tu wspominaliśmy że zanim zaczęłyśmy się starać większość z nas nie rozumiała że nie powinno się doradzać/pytać innych o starania albo że ogłaszanie ciąży może być bolesne dla innych
Myślę że to pomogło mi zrozumieć że podobnie może być z innymi sferami życia jak na przykład że może to jak bardzo kocham męża i jak dobrze mi w związku może ranić koleżanki które są grubo po 30tce a są same
Tak jak my się zastanawiamy czy będziemy Mamami to inni mogą się na przykład zastanawiać czy będą żonami i też przechodzić ciężkie życie. Kiedyś chyba @Bolilol wspominała że cała ta "przygoda" nauczyła ja większej empatii i ja myślę że też stałam się trochę mądrzejsza przez to jak mnie przeczołgano
i tak pięknie cisnęłaśJa nie potrzebnie na zielonoale nic mnie dzisiaj nie zmusi
trudno, może następnym razem dostanę dyplom.
Gratuluję tym 9 osobom wytrwałości i jestem ciakawa kto wytrwa do końca i dostanie dyplom![]()
i jak odpoczywasz na tym urlopie?Panie wybaczą, ale ja na urlopie jestem. Najbliższą nockę mam 31.07.![]()
ZrobiłamWstyd pokazywać![]()
Arh+mam taką rozkminę - czy grupa krwi moze mieć jakikolwiek wpływ na problemy z zajściem w ciążę? Czy macie ochotę podzielić się swoją grupą krwi? ja mam 0rh-, zaczynamy 11 cykl starań
może w kontekście konfliktu serologicznego zdaje sięmam taką rozkminę - czy grupa krwi moze mieć jakikolwiek wpływ na problemy z zajściem w ciążę? Czy macie ochotę podzielić się swoją grupą krwi? ja mam 0rh-, zaczynamy 11 cykl starań
tak, zgadzam się z Tobą zdecydowanie. Byłam jakiś czas temu na babskim spotkaniu, na którym tak się złożyło wszystkie dziewczyny były już zaręczona, kilka z planami weselnymi w niedalekiej przyszłości, plus ja i jednak moja przyjaciółka, która jest w wieloletnim związku i nie dość, ze nie doczekała się pierścionka, to jeszcze ostro im się psujena bank było jej przykro… i ja to czułam, a wcześniej nie wiem czy bym zwróciła na to uwagę. Może będziemy lepszymi ludźmi dzięki tym naszym wszystkim przeżyciom
![]()