Bolilol
Fanka BB :)
jak @AScarlett obieca, że mnie ciążem zarazi, to jestem gotowa to rozważyćCzyżbyś chciała dołączyć?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak @AScarlett obieca, że mnie ciążem zarazi, to jestem gotowa to rozważyćCzyżbyś chciała dołączyć?![]()
Oooo nieeeee, niiigdy o tym nie pomyślałam. AaaaaaaaaGorzej jak podobne do teściowej będzieto jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia
![]()
Wszystkie chcą być zarażonejak @AScarlett obieca, że mnie ciążem zarazi, to jestem gotowa to rozważyć![]()
O to, jak niżejStrasznie się cieszę!!!Nawet jeśli nasze plany na Energylandię umarły
Cudownych 9 miesięcy![]()
![]()
![]()
Nieprawda nic nie umarło! @AScarlett pisała, że na żarcie się pisze z nami![]()
Obiecuje nakichac ciążowymi zarazkami,)jak @AScarlett obieca, że mnie ciążem zarazi, to jestem gotowa to rozważyć![]()
Ja bym bardzo nie chciała, żeby moje dziecko miało geny po dziadkach z żadnej ze stronGorzej jak podobne do teściowej będzieto jest oczywiście żart, ale znam taki przypadek co dziewczyna nie przepada za swoją, a dziecko z wyglądu kopia
![]()
Żarcie, żarciem. Ale kto będzie ze mną na tych kolejkach jeździł?Nieprawda nic nie umarło! @AScarlett pisała, że na żarcie się pisze z nami![]()
to moja siostra jest kopią mamy naszej, a ja poszłam w ojca, więc jestem wyższa o jakieś 15 cm od nich, mam inny nos i długie blond włosy, podczas gdy one mają krótkie ciemne, jak przed laty wspólnie wyjeżdżałyśmy na wakacje, to zawsze było „ty mama, ty córka (na moją siostrą), a ty kto”???U mnie też córka na ojca, czyli do teściowej trochę zalatuje. Najlepsze jest to że ja wyglądam całkiem inaczej i jak tak robimy sobie wspólne zdjęcia, to kompletnie do nich nie pasuje![]()
Może plamienia przez owu? Ja tak miałam raz. Jaki kolor?właśnie spotkała mnie wspaniała niepsodzianka w postaci plamień w 13 dc. Czy to jakaś nowa chujoza, czy nie powinnam się martwić?