Dziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 g
obecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta 
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?

@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka!U mnie w klinice zalecają robić od 7dpt - nie wcześniej... szczerze ? nigdy tyle nie czekałam , miałam 3 transfery i za każdym razem 6dpt robilam betę( a od 4 robiłam testy
) .
Hej, a co byś chciała czuć?Hejka!i tego 4 dnia na testach coś było widać? Ja zabieram się do zrobienia ale ma takiego stresa, że sama nie wiem… jestem 5 dpt. Oczywiście nic nie czuję (próbuję sobie tłumaczyć, że to za wcześnie
), panikuję na maksa że się nie udało
![]()
Haha no chyba takHej, a co byś chciała czuć?"Wgryzanie"?
U mnie 5dpt już było coś widać ;-)
Nie, wszystko było zupełnie normalnieHaha no chyba takwiesz racjonalne podejście niestety tutaj nie wchodzi w grę
O kurczę, ale fajnie, że było coś widać. U mnie leży sterta testów, ale mój strach jest ogromny i nie ruszam.
A czy pamiętasz ten pierwszy tydzień? Coś było inaczej?![]()
OjejNie, wszystko było zupełnie normalnie. Przykro mi
.
Za pierwszym razem zamierzałam czekać do bety, ale niespodzianką było plamienie implantacyjne - więc wtedy zrobiłam test i już coś było nieźle widać (chyba 6dpt).
Tym razem w 5dpt była już kreska uchwytna telefonem ;-)
Wierz mi, każda z nas przez to przeszła ;-)Ojejteraz kusi jeszcze bardziej
Ja po prostu mam parę pilnych spraw w nadchodzącym czasie i martwię się, że wyjdzie biel bieli i wtedy już o niczym innym nie będę mogła myśleć. A wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu, żeby zaplanować coś dalej.. Osiwieję![]()
Żebym ja umiała tak sobie założyć..Wierz mi, każda z nas przez to przeszła ;-)
Ja założyłam sobie, że testuję wcześnie i jeśli wyjdzie biel, to przecież nic jeszcze nie oznacza![]()
YesssHejka!i tego 4 dnia na testach coś było widać? Ja zabieram się do zrobienia ale ma takiego stresa, że sama nie wiem… jestem 5 dpt. Oczywiście nic nie czuję (próbuję sobie tłumaczyć, że to za wcześnie
), panikuję na maksa że się nie udało
![]()
Pięknie się ogląda to foto!Yesssi to za każdym transferem
ale nie ma co do tego przywiązywać większej uwagi . Znam dziewczyny które w 6dpt miały na testach biel wizira a 8 dpt pozytywna Beta
. Czasem poprostu zdarzają się dzidziusie leniuszki
Trzymam kciuki za sukces![]()