No czas szybko leci.Pociesze Cie - u mnie beta ponad 100 a test bialy jak śnieg. Panika, ponownie beta, przyrosty itp.
Dzisiaj ten bialy snieg ma 5 miesięcy![]()
A jak u malutkiej ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No czas szybko leci.Pociesze Cie - u mnie beta ponad 100 a test bialy jak śnieg. Panika, ponownie beta, przyrosty itp.
Głównym powodem jest mój brak jajowodów, jeden straciłam przez ciążę pozamaciczną drugi przez ropień nie nadawał się do niczego..ja za pierwszym razem miałam tak jak Ty 5 pobranych, 3 zapłodnione a do piątej doby dotrwał tylko jeden zarodek. W poniedziałek byłam na wizycie i mam naturalnie 5 moich pęcherzyków także podobna sytuacja jak u Cjebie . A co jest u Was przyczyna ? Jakie masz AMH ?
Ja biorę coenzym, glutation, cynk, selen, wit B kompleks, l-argininę , omega 3, resveratrol, melatonine, magnez, kwas foliowy. Jest tego trochę![]()
nigdy nie trzymałam się zaleceń godzinowych. Po prostu miałam brać 3 razy dziennie i tak brałam, godziny dostosowałam do swojej pracy na 3 zmiany, raz brałam o 5 rano leki a raz o 8, potem albo przed praca albo po pracy i przed spaniemw zaleceniach od lekarza mam brać luteinę co 6 godzin. Więc ostatnia dawka wypada właśnie koło północy. Mówię o luteinie podjęzykowej
u mnie nic nie byłoDziewczyny, a czy przy implantacji zawsze występuje jakieś plamienie?
Wy wiedziałyście, kiedy mniej więcej ta implantacja u Was wystąpiła?
ja 2 dnia po transferze blastocysty miałam lekki ból brzucha, ale byłam w długiej trasie autem i wydawało mi się, ze to przez to, ze cały dzień siedzę. Byja tego ćmienia absolutnie nie wiąże z tym, że się ma udać.
Bo jest zdecydowanie za wcześnie, dziś dopiero 2 dpo. Tylko tak pytam z ciekawości. Bo ja sama też nie potrafię może opisać tego co czuje. A to moje pierwsze ivf
Ja tak samoA musisz tak dokładnie o polnocy brać? Ja tak bardzo się tego nie trzymałam żeby co 8 czy 12h brać. Brałam ostatnia tabletkę/globulke przed spaniem nie ważne czy to była 21 czy 22 czy 23. To nie ma aż takiego znaczenia wg mnie…
Ja brałam tak samo jak TyA musisz tak dokładnie o polnocy brać? Ja tak bardzo się tego nie trzymałam żeby co 8 czy 12h brać. Brałam ostatnia tabletkę/globulke przed spaniem nie ważne czy to była 21 czy 22 czy 23. To nie ma aż takiego znaczenia wg mnie…
Wielkie dziękiPociesze Cie - u mnie beta ponad 100 a test bialy jak śnieg. Panika, ponownie beta, przyrosty itp.
Raz tak, raz nieDziewczyny, a czy przy implantacji zawsze występuje jakieś plamienie?
Wy wiedziałyście, kiedy mniej więcej ta implantacja u Was wystąpiła?