Lwica1410
Fanka BB :)
To już mnie wszystko boli na myśl o tych rozciąganych. Bardzo wymagający sport.tak, pole dance + exotic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już mnie wszystko boli na myśl o tych rozciąganych. Bardzo wymagający sport.tak, pole dance + exotic
Ale czekaj, w jakie dpo będziesz robić badania proga?@Mademoiselle_Nika co u Ciebie? Dawno Cię tutaj nie było.
Ja po wczorajszej wycieczce po górkach mam dzisiaj zakwasy, wiec odpadam z challengu. Ale jak mi przejdzie to będę chyba dla siebie robić regularnie te przysiady![]()
Jutro idę rano na moni, mam nadzieje ze będzie widać ciałko żółte albo chociaż płyn w zatoce douglasa. Wtorek, środa, czwartek robię progesteron żeby sprawdzic niedomoge. A piątek wizyta w poradniten tydzień zapowiada się intensywnie staraczkowo. Aż chyba poszukam co tam w horoskopach mówią
![]()
wróżka Bolilol wróży, że dobre dni przed Tobą![]()
właśnie niestety bardzo wymagający. I po 1,5 roku bez ćwiczeń powrót to jakiś kosmos i trzeba to robić z glową. No ale wrócę. Jeszcze nie wiem kiedy, ale wrócęTo już mnie wszystko boli na myśl o tych rozciąganych. Bardzo wymagający sport.
Dzisiaj jestem takie 3/4 dpo. Premom liczy mi ze 3dpo ale patrzac na ostatnie dwa cykle to raczej owu wychodziła mi w dniu pika, wiec liczę ze jestem 4dpo. Proga planuje robić 6,7,8 dpo.Ale czekaj, w jakie dpo będziesz robić badania proga?![]()
o, nawet podobną do mnie Ci się udało znaleźć!
Ale ze… czerwone włosy masz? Czy długie… paznokcie ?o, nawet podobną do mnie Ci się udało znaleźć!![]()
aaa, to ok, bo zrozumiałam, że skoro nie jesteś pewna czy jutro zobaczysz ciałko żółte, to masz owu dzisiaj i chcesz badać proga 3-5dpoDzisiaj jestem takie 3/4 dpo. Premom liczy mi ze 3dpo ale patrzac na ostatnie dwa cykle to raczej owu wychodziła mi w dniu pika, wiec liczę ze jestem 4dpo. Proga planuje robić 6,7,8 dpo.
Ty chyba lustra w domu nie maszo, nawet podobną do mnie Ci się udało znaleźć!![]()
Gdybym miała worek kasy, to z czystej ciekawości chciałabym sobie kiedyś zrobić proga codziennie od owulki do okresu. #forscienceaaa, to ok, bo zrozumiałam, że skoro nie jesteś pewna czy jutro zobaczysz ciałko żółte, to masz owu dzisiaj i chcesz badać proga 3-5dpo![]()