U
użytkowniczka 212
Gość
Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my karmimy mac'sDziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...
Carlos na nią spojrzał i poszedł dalej xDmy karmimy mac's
Pochwal się co zamówiłaśPaczka z shein już w paczkomacie![]()
a tylko takie pierdy, jedne legginsy do ćwiczeń i taki oversizowy komplet do łażenia po domuPochwal się co zamówiłaś![]()
Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...
W normalnej cenie to już nic w Polsce nie dostaniesz...To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie
Musze sprobowacZIEMNIAKI
Wszystko zależy jakim tempem. Na rolkach całe ciało pracuje - i oczywiście musi być zachowane tempo, a nie że 10 na godzinę, ale generalnie rolki i bieganie w kaloriach są bardzo podobnea o wiele przyjemniejsze
W lidlu maja ich produkty.Gdzie to kupić bo nie widziałam w sklepach?
Moja tez z kiecami na weselePaczka z shein już w paczkomacie![]()
ja generalnie staram się karmić dobrą, ale nie jestem żadnym nazi i każdy niech robi według siebie. Też nie wypuszczam Carlosa, ale jak ktoś wypuszcza to mu się nie wpierdaczam. Ale ostatnio mój wujek mi powiedział, ze JA WIĘŻĘ mojego kota, a on wypuszcza i dobrze robi. No to już się wkurzyłam...Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam