wrobelmm
Fanka BB :)
A 15/18 dniowe cykle się do tego wliczają?15 dc ? Kolejna z plamieniami śródcyklicznymi, dużo nas tu takich? Bo ze mną liczę 3.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A 15/18 dniowe cykle się do tego wliczają?15 dc ? Kolejna z plamieniami śródcyklicznymi, dużo nas tu takich? Bo ze mną liczę 3.
Ja tak samo3 testy to zapas? Ja mam z 50![]()
ja oczywiście też mam marzenie odnośnie testówJa tak samo
A jeszcze mnie kuszą te co ostatnio zamawiałyście
Nie wysyłaj mi nic bo właśnie kupiłam pakiet wymazów do HSGja oczywiście też mam marzenie odnośnie testów
Jedna z dziewczyn je miała, pięknie się wybariwają i są ładne. Ale bez jaj, 80 ziko za 5 testów to jeszcze mnie nie pogrzało![]()
ja jestem ciekawa czy te First Response sa faktycznie takie dobre, ale jeden kosztuje ok 100 zl, wiec zostane przy naszych dozach za 15zl za 2 szt xDja oczywiście też mam marzenie odnośnie testów![]()
Jedna z dziewczyn je miała, pięknie się wybariwają i są ładne. Ale bez jaj, 80 ziko za 5 testów to jeszcze mnie nie pogrzało![]()
Czyli kaszel, i trzydniowy ból gardła od piku powinien napawać mnie nadzieją?Z ciekawostek - w moim przypadku organizm dość jasno komunikuje owulację i początek ciąży, zazwyczaj w postaci opryszczki (w nosie) lub stanu jakby przeziębieniowego (ogólne osłabienie, powiększone migdałki, ból gardła, „ciężkość powiek”, stan podgorączkowy etc.).
ciążowych od nich nie robiłam, ale owulacyjnych nie polecam, kiepsko się wybarwiają. Domowe Laboratorium ma dobre owulacyjne testy i na allegro można je kupić za niecałe 10 zł za opakowanieMiałyście może testy paskowe owulacyjne i ciążowe z horien medical? Zawsze kupowałam z doz albo pink i nie wiem czy iść w nieznane![]()
3 lata to styknie, za chwile będziesz w ciąży i się zmarnująHola hola, ja już od 3 lat testuję, więc mogę zakładać, ze będę jeszcze testować i testować...a jakby się zdarzyło, ze nie będę potrzebować to napewno wyślę komuś z forum
![]()
To jak 5 pinków z rosskaja oczywiście też mam marzenie odnośnie testów