Motylkowa!
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj spokójNajadlam sie jak prosiak![]()
ważne, że coś do przodu!Oooo to dobrze wiedzieć, że jakby wyszła infekcja to jeszcze nic skreślonego. Przydatne info
Generalnie jestem zadowolona z wizyty, mimo tego, że nie rozwiała wszystkich moich wątpliwości.
Fajnie , że owu potwierdzona i dostałam progesteron jako wspomaganie - ale tak jak mówisz, elastyczny lekarz i wyniki jeszcze do skonsultowania z endo i plan jest na dalsze kilka miesięcy - więc generalnie wizyta na tak.
Jeszcze zobaczymy co załatwie i co wyjdzie w Pl.
Też uważam, że to porcja dziecięcaDaj spokój
Dla mnie to by była przystawka![]()
Ja sie szybko zapychamDaj spokój
Dla mnie to by była przystawka![]()
Uff przynajmniej nie jestem sama żarłokiemTeż uważam, że to porcja dziecięca![]()
Tak , dokładnie , krok w przód a nie w tyłważne, że coś do przodu!
Zostawiłam miejsce na szparagi bo mam smaka zjeść jak dojadę do domkuTeż uważam, że to porcja dziecięca![]()
czy Ty naprawdę chcesz powiedzieć, że byłaś w maczku i zostawiłaś miejsce na SZPARAGI?Zostawiłam miejsce na szparagi bo mam smaka zjeść jak dojadę do domku![]()
![]()
A w obu aplikacjach ustawiona jest ta sama długość cyklu?Mam Ovufirend i Premom, używam 3 miesiące ale jeszcze ich nie rozumiem, też mam rozjazd między nimi o 2 dni![]()