Marcia 1983
Fanka BB :)
Dziewczyny ja sobie tak myślę, że chyba czas zamknąć nasze forum co Wy o tym myślicie? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dm znać na pewnoOki wpisane, pamiętaj tylko abym cię dodała na listę jak już będziesz znać TP
W ogóle wiem, nudna jestem z tą listą, ale na jej podstawie będziemy zbierać osoby do grupy prywatnej, a tu niektórzy wpadają i wypadają i nie chciałabym, aby później ktoś miał pretensje, że nie został dodany do grupy![]()
To tak jak jaWiem wiem mam to samo tak źle tak niedobrze tez świruje ale już se wmawiam ciągle że nic zrobić nie mogę tylko się niedenerwowac powoli zaczynam w to wierzyć![]()
Rozmawialysmy o tym w tygodniu, żeby dać jescze 2 tygodnie dziewczynom z końca marca, które dopiero się dowiadują o ciążach.Dziewczyny ja sobie tak myślę, że chyba czas zamknąć nasze forum co Wy o tym myślicie?![]()
Tak nie jestem jeszcze wpisana jeśli będzie wszystko okej to w środę po wizycie na razie się bardzo boję@Mama3222 na kiedy masz tp? bo nie widzę cię na liście![]()
Dziś 9+5 albo plus 6![]()
Ja jeszcze wole poczekać trochęDziewczyny a kiedy kupujecie jakieś pierwsze ciuszki dla bobasków? Takie neutralneja mówiłam, że żeby nie w jednym miesięcy wszystko to powoli bym co miesiąc cos kupowała ale siostra mówi, żeby lepiej nie zapeszać i poczekać
![]()
Mam to samo ale jeszcze się wstrzymamSwoją drogą ja to bym już chciała zacząć szaleć z zakupami.Po ostatniej wizycie jestem cała w skowronkach i nic tylko ubranka przeglądam
![]()