reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Jak tam się dzisiaj czujecie,bo ja rano szybko banan zjedzony, żeby tylko nie zwymiotować ,chłop spi sobię smacznie ,a ja męczę się się mdłościami 😅

Dziewczyny, a ja mam taki temat zwierzaków w domu...mam 2 koty, Brytyjczyki dośc pokaźne 5,5kg i 7,5kg. Niestety rozpieszczone, śpiące z nami w łóżku, nie wychodzące na dwór. Jak to koty nie patrzy gdzie idą i zdążało się ze w nocy przebiegł któryś po mnie. Miałam nadzieję że może jakoś instynktownie wyczuwa ciążę...ale chyba nie bo dziś w nocy centralnie łapami przeszedł po moim brzuchu naciskając centralnie łapkami na dolną część...czy przydarzyło Wam się tak z waszymi psami lub kotami? Oczywiście sto myśli w głowie, a najgorsze jest to, że oduczenie ich przebywania w sypialni jest jednoznaczne z podrapanymi drzwiami i nieprzespanymi nocami od miauczenia ( już kiedyś próbowaliśmy)
Ja oduczałam moje. Kilka dramatycznych nocy (naprawdę były dramy pod drzwiami) i jakoś poszło. Drzwi faktycznie były drapane (ślady nie zostały, obcinane pazurki są dość tępe), ale stwierdziłam, że ewentualna wymiana drzwi jest warta braku sierści na łóżku i każdym ubraniu 😄

Dziewczyny a czy te oleje też kobiety w ciąży mogą spożywać? Chętnie bym coś naturalnego pobrała przed sezonem infekcji. W zeszłym roku stosowałam pyłek pszczeli ale to tylko ja z mężem młodej nie dawałam.
z wiesiolka napewno nie bo w ciazy moze powodowac skurcze macicy, a z czarnuszki to nie wiem, na necie pisze ze nie, trzeba by sie lekarza o to pytac 🙂

Ja mam kilka kotów, mniejszych i większych, rozpieszczonych nie do pojęcia. Oczywiście koty są niewychodzące, regularnie odrobaczane i szczepione. Fakt faktem nie pozwalam im w nocy z nami spać, ale to dlatego że chociaż w sypialni chce mieć święty spokój. Inaczej dzień w dzień by mnie budziły o 4 😅
Po mnie również zdarzyło się kotu przelecieć jak po autostradzie. Albo jedna z nich ma ogromną manie ugniatania brzucha i nóg 😅 staram się troszkę bardziej na nie uważać, zasłaniać brzuch poduszką.
A swoją drogą twoje brytole są naprawdę pokaźne, 7,5 kg to niczym maine coon 😂 jakbyś chciała się nimi pochwalić, to przyjmę każde zdjęcie 😍
Wygląda na to, że muszę zacząć mniej im ufać i bardziej uważać...
Wyślę Ci na priv;)

Jak tam się dzisiaj czujecie,bo ja rano szybko banan zjedzony, żeby tylko nie zwymiotować ,chłop spi sobię smacznie ,a ja męczę się się mdłościami 😅
ja tak samo wstałam przed wszystkimi zjeść i wypić gorąca herbatę , później muszę jeszcze czekać odpowiednia chwile żeby moc wstać na nogi …

reklama
Do góry